Cantareata freaky Lady GaGa

lady gaga

No, mie nu-mi displace cum cântă tipesa asta – Lady Gaga. Ultima ei melodie  – Paparazzi – nu-i urâtă şi nu sună rău, are talente vocale, ştie să-şi adune admirataurii pe lângă trupşor, se descurcă jenial în showbiz.

D-apoi, săraca, de-ar ştii să se mai şi îmbrace… ar fi chiar normală. Ultima ei apariţie a fost în chiloţi şi cu un elefant dinceofifostfăcut pe cap. Videoclipurile mustesc de-atâta sexualitate, dezbrăcăciuni, lingături şi sutiene făcute din material de criză, încât de la o vreme îţi vine fasolea cu ciolan îndărăt pe gâtlej. Şi ţuica de prună băută înainte de masă pentru pohtă de mâncare.

Ce mai moralitate, ce mai decenţă, ce mai bună creştere, hai să fim serioşi. Chiloţii cu fundu` gol, nişte patine de pantofi offroad de poţi trage bascula împotmolită-n noroi cu ei, hăinuţe cu animăluţe, neşte unghii cât racordurile de gaz metan, machiaje amenajate de o firmă de construcţii, fond de ten la sac – Ceresit CM 126, pus cu lopata şi netezit cu şpaclul, pălării-ntr-o dungă cu obecte imense, unele în mărime naturală şi alte excentricităţi de-ţi lasă ideile în pană de admiraţiuni nesănătoase când o vezi pozată. De paparazzi, normal, că alţi fotografi fug de ea ca dracul de tămâie.

N-o condamn gratuit şi nici nu-mi fac mea culpa c-o critic acilea, pă blog. Glasul măgarului nu se-aude la cer, oricum. Plus că nu mor caii când vor câinii – adicătelea eu. Fetiţa mere înainte cu treaba ei, iar eu dau înapoi ca racul când o vad pe la tv şi pă net cu chiloţii-n fund şi inocentă ca un felinar roşu din Hamsterdam.

You Might Also Like