Cel mai bun sfat pentru cultivarea prieteniilor puternice

Cel mai bun sfat pentru cultivarea prieteniilor puternice

Anul trecut, New York Times a numit poetul, artistul și activistul Cleo Wade „Everyone’s BFF”. Trecând prin contul Instagram al Wade, stivuit cu proză motivațională în fontul cu semnături, este cu siguranță ușor să te simți ca și cum ai fi prietenul tău. Cuvintele sale sunt simple, dar ele oferă acel pang familial de confort.

Dincolo de faptul că a fost un aliat 474 000 de adepți ai lui Instagram, Wade pune multă muncă în prieteniile ei IRL. Când am ajuns la Wade la un eveniment pentru campania „AerialREAL Spring” a lui Aerie, care conține o gamă largă de purtători de cuvânt, cum ar fi Iskra Lawrence, Molly Burke, Samira Wiley și Brenna Huckaby, tema comunităților de susținere a venit în mod natural. Pentru această campanie recentă, marca Aerie, care a încetat să mai retușească toate anunțurile înapoi în 2014, a ales să lucreze cu ambasadori care reprezintă responsabilitatea femeilor, iubirea de sine și auto-îngrijirea. Înconjurat de imagini autentice ale femeilor care s-au ridicat unul pe celălalt, Wade a împărțit unul dintre ritualurile sale preferate, alături de prieteni.

„Voi trece peste notepad și voi scrie poezie cu prietenii mei, îi voi forța pe toți să scrie cu mine, voi scrie o linie și apoi vor face si ei acelasi lucru”, a spus ea, adăugând că uneori oamenii s-au adunat în jurul valorii de tabel vor fi tipuri creative; alții nu puteau fi mai departe de ea.

„Uneori prietenii mei care sunt CEO-i sau lucrează în finanțe scriu de fapt, unele dintre liniile mele preferate. Prietenul meu Molly, care deține o linie de îmbrăcăminte, a scris această linie pentru a încheia una dintre poeziile noastre recent:” Secretele mele preferate sunt cele care sunt a noastra.’ Evident, ea nu scrie poezie vreodată, dar noi toți avem această parte din noi care are această abilitate de a vorbi cu inima unei alte persoane „.

Această tradiție de cină se dublează ca o modalitate de a-și practica meseria fără presiunea unui public masiv („Este atât de important să ai timpul de joc în orice fel de mediu este … Nu știi cu adevărat ce vrei să spui dacă de fiecare dată spune ceva, există un obiectiv atașat”).

Este, de asemenea, un spectacol al gândirii și al intenției Wade care gândește că relațiile de combustibil sunt apropiate, romantice sau nu.

„Unul dintre prietenii mei mi-a dat recent cateva dintre cele mai bune sfaturi pe care mi le-a dat vreodata: A spus ca atunci cand vine vorba de prietenie, trebuie sa te intrebi:” Este cineva in care am investit o viata? ce arata o investitie pe viata? ” … La fel cum oamenii intră într-un contract de căsătorie, intrați într-o prietenie, știind că va fi greu și frustrant și că voi veți fi mereu în schimbare, dar vă veți angaja totuși „.

Wade are obiceiuri de scriere și lectură.

Când nu se întâlnește cu prietenii sau nu vorbește pentru campaniile în care ea crede (este al doilea an cu Aerie, un brand despre care ea spune că diversitatea și incluziunea sunt înglobate în tot ceea ce face), Wade spune că este o creatură de rutină.

Ea a făcut 90 de procente din scris pentru prima sa carte Heart Talk: Înțelepciunea Poetică pentru o viață mai bună, la un birou din apartamentul său din East Village, înconjurat de o constantă ofertă de potrivire slabă pentru un remediu pentru cafeină, un castron de jalapeño cartofi sărate chips-uri pentru un pop de energie, un sculptor pentru a curăța energia din jurul ei și munca unor oameni pe care ea nu le-a cunoscut niciodată, dar în ale căror cuvinte și artă găsește companie: Angela Davis, Gloria Steinem, James Baldwin, Maya Angelou.

You Might Also Like