Te joci la serviciu ?

Cred ca nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca exista in secolul nostru fel de fel de jocuri, unele mai tari decat altele, fie ca sunt in retea, de socializare sau doar pentru relaxare. Farmvile de la Facebook, joculete pe Hi5, pe Miniclip, sau clasicele Solitaire, toate ne ajuta sa ne dezvoltam creativitatea, sa ne punem creierasul la contributie sau sa ne destindem cand suntem foarte stresati.
Am colegi pe care i-am vazut de mai multe ori jucandu-se Farmvile. Fie ca plantau ceva, construiau sau hraneau animalele virtuale, o parte din timpul petrecut la serviciu il petreceau cu asa ceva. Altii joaca cele mai simple jocuri, de impuscat sau darmat chestii, tetrix, jocuri gen Mario, de curse, de imperecheat culori sau bile, etc… Toate sunt moduri de a alunga plictiseala sau de a diminua stresul, depinde de situatie.
Eu nu prea ma joc in timpul orelor de serviciu decat cand sunt foarte stresata si obosita si simt nevoia sa ma descarc putin si sa ma calmez. In schimb imi place sa citesc bloguri sau carti online, sa scriu pe blog sau sa fac drafturi de postari. E felul meu de a uita de probleme si stres si de a trece mai usor peste ce nu imi place.

You Might Also Like