De ce experții in parenting recomanda să crestem copii independenți, amabili | Partea a II – a

De ce experții in parenting recomanda să crestem copii independenți, amabili Partea a II - a

Anecdotic, de asemenea, mulți experți în îngrijirea copilului au început să încurajeze mai multă independență. Anul acesta renumita profesoară de liceu, Esther Wojcicki, a lansat Cum să ridice oamenii de succes: lecții simple pentru rezultate radicale, cartea de părinți cu cele mai vândute încurajând un stil parental mai colaborativ și mai încrezător. „Acești părinți cred că fac cel mai bine pentru copiii lor, dar nu sunt. Puteți să-i susțineți, ca un eșafod, dar ei trebuie să o facă – nu tu. Există unii părinți care cred că, bine sunt adult, știu cel mai bine, am trecut deja prin toate acestea, așa că o voi face pentru că este mai ușor și mai eficient. De ce nu? Ei bine, „de ce nu” se datorează faptului că îți dezamăgești copilul ”, a spus ea pentru mindbodygreen într-un Q + A recent despre creșterea a trei copii cu foarte mare succes. (Au crescut pentru a fi CEO YouTube, co-fondator și CEO 23andMe, și profesor asistent la UCSF cu un doctorat și master în sănătate publică.)

Aici, am creat și o serie de părinți pentru a aborda această idee: De ce vrei să crești un copil sălbatic. Am stat de vorbă cu experți în îngrijirea copilului, la distanță largă, iar printre numeroasele beneficii pe care le-au oferit pentru creșterea copiilor independenți și activi a fost reducerea stresului, dezvoltarea mai puternică a creierului, gândirea creativă, rezolvarea problemelor și mai multă încredere. „Nu se vorbește doar despre„ vremurile bune ”, dar există cercetări reale care arată că creșterea copilului dvs. cu aceste priorități în minte este benefică”, ne-a spus psihologul licențiat Nicole Beurkens, doctor, CNS, pentru serie. „Copiii au nevoie de natură, au nevoie de timp nestructurat și au nevoie de joacă. Se poate părea că acest lucru este doar„ distractiv „, dar știm din cercetări că astfel crește.”

Dar nu este doar independența: abaterea părinților competitivi a dat loc creșterii copiilor mai amabili.

Evident, nu este faptul că generațiile trecute nu au dorit să crească copii amabili: dar cu această schimbare în stilurile de parenting a venit o reorganizare a priorităților. Dacă nu vă mai concentrați doar pe ambiție și faceți mereu eforturi pentru mai mult, ce îi ia locul? Unii experți susțin: importanța bunătății.

You Might Also Like