Mercur este din nou retrograd – Iata lista dvs. de sarcini – I

Un alt mercur retrograd s- a rostogolit, iar acesta este primul din 2021. Cunoscut pentru incurcarea cu comunicarea, tehnologia si calatoriile, exista o anumita teama care vine odata cu retrogradul recurent al planetei mesager. Dar, cand intram in el pregatit, putem naviga valul cosmic al lui Mercur retro cu gratie. Iata ce sa stiti despre acest ciclu retrograd, potrivit astrologilor rezidenti ai MBG , AstroTwins .

Ce face diferit acest Mercur retrograd?
Acest retrograd al lui Mercur dureaza in perioada 30 ianuarie – 21 februarie si, asa cum i-au explicat gemenii lui mbg, „Mercur retrograd se alatura altor cinci corpuri ceresti din Varsator: Venus, Jupiter, Saturn, Soarele si luna noua din 11 februarie”.

Deci, ce inseamna asta? Potrivit gemenilor, s-ar putea sa simtim doar influenta lui Mercury de a-si schimba semnalul in fiecare domeniu al vietii noastre, „de la dragoste la afaceri pana la riscurile pe care ni le asumam”, spun ei.

Si, pe deasupra, „Aceste planete moderne Varsator se ciocnesc, de asemenea, cu razboinicul Marte si cu Uranus perturbator in Taurul tenace, vechi de scoala – ceea ce face ca oricine sa ajunga la un consens mult mai greu ca oricand”.

You Might Also Like