5 reguli pentru o sanatate de fier

5 reguli pentru o sanatate de fier

Cei mai mulți dintre noi ar dori să aibă piele sănătoasă, strălucitoare, tânără și clară. Dar cu atât de multe produse de acolo și experți care ne spun cum să ne ocupăm de piele, cum știm ce să facem? Poate fi copleșitoare și costisitoare să faci tot ce auzi – să mâncați în acest fel nu așa, să obțineți tratamente scumpe pe piele lunar, să evitați soarele cu orice preț și să dați zeci de produse pe piele în fiecare dimineață și noapte.

În calitate de antrenor de sănătate și expert în nutriție, recomand că întotdeauna clienții mei să fie simpli. În plus, sunt o mamă nouă și nu am timp să fac toate lucrurile. Din fericire, adevărul este că nu trebuie. Puteți păstra lucrurile simple și ușor și, de asemenea, aveți grijă de pielea dvs. și salvați tratamentele costisitoare și regimul zilnic intens pentru vedetele filmului. Dacă sunteți ca mine, și doriți să vă simțiți și să vă uitați sănătoși și vibranți pe un buget, rămâneți cu aceste elemente de bază pentru o piele sănătoasă:

1. Beți mai multă apă.

Acest lucru ar putea părea evident, dar ați fi surprins de faptul că mulți dintre noi nu beau suficientă apă sau nu hotărâm să nu facem pentru că este plictisitor sau nu ne place gustul. Acesta este cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru sănătatea dvs. acum – și vestea bună este că este ușor și ieftin! Dacă doriți să vă simțiți mai bine, învățați să vă placeți apa și să începeți să beți apă purificată, de înaltă calitate.

Corpul tău este format din până la 60% apă, și ai nevoie de el pentru a supraviețui. Deci, are sens că aveți nevoie de o mulțime de ea pentru a prospera. Testați-o: începeți să beți cel puțin 12 uncii de apă în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni și să păstrați atenția asupra modului în care pielea se schimbă în bine. Recomand ca toată lumea să bea cel puțin jumătate din greutatea corporală în uncii de apă în fiecare zi. Deci, dacă cântăriți 150 de kilograme, ar trebui să beți 75 de grame de apă purificată în fiecare zi.

2. Mananca alimente organice, reale.

Sănătatea pielii este mai mult despre ceea ce puneți în corpul vostru decât ceea ce vă puneți pe corpul vostru. Cu alte cuvinte, dieta și nutriția dumneavoastră sunt foarte importante. Vă recomandăm să mâncați alimente organice și reale din mai multe motive. În primul rând, este important să vă reduceți expunerea la toxine în mediul în care vă aflați și alimentele. Mâncarea ecologică va ajuta în acest sens. În cazul în care corpul dumneavoastră este toxic, acesta va începe să apară în piele și va reduce scăderea celulară (ceea ce este necesar pentru o piele sănătoasă, pentru tineri). Eu definesc alimentele „reale” ca hrană în starea lor naturală. Așa că mâncați alimente care arată ca atunci când iese din pământ sau de pe copac. Este la fel de simplu ca asta. Încercați să limitați alimentele care ies dintr-un ambalaj sau o cutie și sunt procesate sau modificate cu substanțe chimice sau aditivi. Și dacă mâncați alimente prelucrate, lipiți-le pe cele cu cât mai puține ingrediente posibil.

3. Transpirati din cand in cand

Pe măsură ce îmbătrânesc, am realizat că pielea sănătoasă și frumoasă este pielea hidratată. Deci, trebuie să hidratăm zilnic. Cu toate acestea, nu vă recomand să puneți nimic pe piele. Găsiți un hidratant de zi cu zi, care nu are toate gunk în ea.

Există o mulțime de produse ecologice pe piață cu ingrediente simple. Depinde de tipul dvs. de piele personal și de nivelul de sensibilitate cu privire la ceea ce funcționează pentru dvs. Îmi plac produsele de la Aveda și Origins, dar puteți găsi și unele minunate la Target și Ulta. Doar citiți ingredientele și faceți o cercetare (Grupul de lucru pentru mediu este o resursă excelentă pentru acest lucru). O altă opțiune este utilizarea uleiurilor ca uleiul de emu. Aplic ulei de emu dimineata si noaptea sub hidratanta ca un impuls suplimentar pentru pielea mea.

4. Suficient de frecvent.

Chiar dacă mâncați bine și evitați toxinele în produsele alimentare și produsele de îngrijire a pielii, dacă locuiți pe planeta Pământ, veți fi expuși la toxine. Corpul nostru este conceput pentru a detoxifica în mai multe moduri, iar unul dintre cele mai importante este prin transpirație. Este important să transpirați frecvent, astfel încât să vă puteți curăța pielea. Încercați o clasă de yoga fierbinte, jogging, mers pe jos sau o clasă de antrenament cu intensitate mare (HIIT) și mutați corpul zilnic. Mulți oameni descoperă că dacă merg la o cursă de yoga fierbinte, în mod regulat nu primesc atât miros de acnee, cât și miros de corp – ceea ce este un bonus frumos adăugat!

5. Completați-vă dieta.

Chiar dacă mâncați o dietă echilibrată și sănătoasă, este foarte probabil că încă mai lipsesc niște nutrienți cheie. Acest lucru se datorează calității reduse a solului în mediul nostru actual și metodelor moderne de agricultură. La minimum, vă recomand să luați zilnic un multivitamin de înaltă calitate, care este bogat în vitaminele A, C, E, D, K, B3, B5, colină și acid folic (acid folic sau metilfolat). Toate acestea ajută la sănătatea pielii.

Uneori este frumos să vă întoarceți la elementele de bază și să nu vă prindeți în cel mai trendiest produs de îngrijire a pielii sau supliment. Începeți să lucrați aceste strategii simple în rutina zilnică și veți descoperi că pielea dumneavoastră va răspunde în mod pozitiv. În plus, toate aceste sfaturi îmbunătățesc sănătatea dvs. de ansamblu, de asemenea, astfel încât să știți că faceți alegeri mai bune pentru futu re sănătatea, precum și aspectul pielii.

You Might Also Like