Schita: Primul robot fabricat in romania

robot

Pentru ca Romania e in criza si un robot e destul de costisitor, realizarea a fost posibila cu ajutorul mai multor oameni de comitet. Compozitia e dupa cum urmeaza:
Primele care ne sar in ochi sunt bratele de lungimi si forme diferite:
Mana lunga e ideea unui domn zis si mana lunga caruia’i place atat sa ia cat si sa dea(mai mult sa ia).
Mana scurta se va construi dintr-o linie metalica pe care o avem de la un domn profesor. Intrucat e stanga si noi trebuie sa reducem costurile, robotul nu mai are nevoie si de degete.

De la acelasi domn profesor mai avem si un creion urias ce tine loc de talpa pentru al doilea picior. Taierile salariale l-au impins sa plece si ar fi fost pacat sa-si puna in cui obiectele de pret.

Pantoful gaurit pentru primul picior, l-am primit de la un fost somer actual gunoier. O data cu terminarea indemnizatiei viata l-a facut sa-si caute o masa in locuri neortodoxe.

Pancarta ne-a fost adusa de 3 protestatari. Pe prima fata are inscris clasicul Huo! caz in care se protesteaza si pe fata b un motiv floral caz in care se danseaza pinguinul.

Ideea burtii bombate o avem de la un domn care desi consuma cantitati industriale de bomboane agricole, ne recunoaste ca cel mai mult ii place sa bea, bere la dozator.

Fundul de tinichea apartine unui domn mic care nu a vrut sa isi dea si numele. Ne-a recomandat si o a doua intrebuintare, sa il folosim si pe post de scut, dupa ce ni s-a destainuit ca el prea e luat la suturi in ultima vreme.

Galeata pe care scrie PDL ne-a fost adusa de doi buni vecini care intre noi fie vorba n-au vrut sa ne spuna si cu cine au votat la ultimele alegeri.

Galeata intre timp s-a spart si prin spartura, robotului nostru i-a crescut inexplicabil nasul. Stim noi cu cine seamana … Stie si el, s-a recunoscut si ne trimite un mesaj(asta a fost rapida):
– Ha, ha, ha, o sa dati de dracu gaozarilor!
Dupa un schimb de mesaje am reusit sa o dam la pace doar dupa ce am acceptat ca robotului nostru sa-i montam atat o antena cat si doua migrofoane. Domnul care pana la urma ne-a devenit simpatic, a recunoscut ca-i place sa asculte.

Cand am ajuns la partea creierului, o doamna a intervenit sa ne asigure ca acesta e un lucru inutil, genul robotului e masculin. Peste doamna intervine un domn care se declara misogin:
– Atunci sa-l facem blonda, proasta dracu!

You Might Also Like