Se mai poate trai aici

le gaga

Nu stiu cum naiba am vrut sa citesc presa in seara asta(noaptea, e trecut de 12), sa mai spicuiec ceva pentru cartoteca si am dat fix in Cancan sa citesc cum si-a luat-o Ogica de la niste dilimani dimpreuna cu bodyguarzi, o numaratoare aproximativa dand fix 10 si asta intr-un club de fite din Bucuresti cica Le Gaga. Vinovat, nevinovat, bodyguarzii decat ai clubului de fite l-au batut nu cu palma pe umar, taman cu membrele din dotare si cu accesorii printre care o rozeta, de l-au fragezit pana i-au rupt si 3 dinti.
Profesorii iti trateaza copii in bataie de joc, pentru ca statul ii trateaza in bataie de joc si ii sileste sa-si trateze proprii copii in bataie de joc, dupa buget.
Medicii, aia cati mai sunt te trateaza in bataie de joc, sunt prea ingandurati de probleme sau prea batrani sa te mai ajute corespunzator.
Mergi cu masina pe sosele, o rupi in toate gropile, injuri soarta sau ti se umezesc ochii ca unui bou si vezi ca statul te trateaza in bataie de joc.
Iei amenda ca n-ai parcat corespunzator in conditiile in care n-ai loc fizic de parcare, o platesti si o pui constiincios langa celelate spemii de dari si rate.
Si dupa toate astea risti sa mai fii si batut pe nepusa masa fara sa fii vinovat de niste unii cu ceafa lata sau la indicatiile vreunuia care se crede micul Nicu Ceausescu si umbla cu gealati dupa el?!

You Might Also Like