De aceea este posibil să atrageți „oamenii greșiți”. – Margaret Paul – 2

De aceea este posibil să atrageți

Potrivit lui Margaret , atrageți ceea ce reflectați. Acestea fiind spuse, dacă sunteți unul dintre acei oameni care simt că „atrag întotdeauna persoana greșită”, poate fi timpul să priviți în interior și să vedeți dacă vă iubiți cu adevărat și sunteți pregătiți pentru intimitate.

Margaret explică în continuare: „Dacă oamenii ar fi cu adevărat disponibili, nu ar fi atrași de persoane indisponibile. Vor fi atrași de persoanele disponibile. Dacă sunteți indisponibil, trebuie să faceți munca interioară pentru a deveni disponibil.”

Gândiți-vă la acest fel: veți obține cu adevărat ceea ce ați pus pe lume. Dacă emani încredere și iubire de sine, șansele sunt că vei atrage un partener care, de asemenea, îți vede sinele interior și te tratează ca pe persoana valoroasă care ești.

„Atât de des, atragem oameni care ne tratează așa cum ne tratăm pe noi înșine”, continuă ea. „Și acesta este„ oamenii greșiți ”. Deci, dacă oamenii se resping cu diferitele lor forme de auto-abandon, se judecă și nu se ascultă de ei înșiși – vor atrage oameni care, de asemenea, îi tratează în acest fel „.

Deși poate părea o simplă noțiune, este mai degrabă împuternicit – avem cu adevărat puterea de a atrage oamenii potriviți în viața noastră; nu trebuie decât să aruncăm o privire spre interior.

You Might Also Like