Blogul meu in viziunea marelui John

Observând că marele John este într-un avânt de creare a unor personajesmpatico-abstracte (da, inventez termeni) pe care le expune prin tot oraşul său, mi-am zis să-l provoc rugând-ul să creeze un johnnymon (un alt cuvânt inventat de mine) inspirat din personalitatea acestui blog pe care voi îl citiţi.

Aşadar, John şi-a pus talentul în aplicare şi, din magia creionului său, a întruchipat pe hârtie o creatură simpatică, care te întâmpină cu un rânjet sincer şi haios. Are doi ochi cu patru pupile(!) pentru a sublinia, după cum spune artistul, atenţia mea la detalii. Aici m-a nimerit ca profa de mate când mă prindea cu temele nefăcute, însă trebuie să verific dacă nu cumva John a văzut-o şi pe soarcă-mea.

Ca să fiu sincer, nu mă aşteptam ca personajul să pară chiar atât de mult desprins parcă din scrierile acestui blog. Maestre, eu îţi mersi! Mi-am zis că orice creatură, fie ea bişon, pekinez sau johnnymon, trebuie să aibă un nume. Aşadar, faceţi cunoştinţă cu… Novo!

Cu siguranţă, Novo îşi va găsi un loc de cinste pe acest blog, pentru că, la urma urmei, el este zămilsit din străfundurile (trebuie să încetez cu folosirea acestui cuvânt) acestui blog. Practic, este parte din el.

You Might Also Like