De ce ne plac parfumurile barbatesti?

Parfumuri de top pentru barbati moderni

De ce ne plac parfumurile barbatesti? Pentru ca sunt mai persistente sau pentru ca au un miros mai intens sau poate pentru ca se aseaza perfect pe pielea barbatului sau pentru ca pur si simplu ne inunda simturile cu un val de ingrediente din cele mai atent alese si mai speciale.

Parfumierii din toata lumea au manifestat o grija sporita si pentru felul in care sunt realizate aceste topuri cu parfumuri barbatesti si au pus la dispozitia publicului masculin o multitudine de variante din care pot alege. De la arome imbietor de proaspete, la dulceata notelor florale si pana la avalansa de putere data de acordurile lemnoase.

Fascinatia exemplarelor masculine este data mai ales de combinatia dintre cele trei atmosfere. Astfel, cel mai bun parfum barbatesc este apreciat de marea majoritate a publicului pentru ca este proaspat la inceput, apoi se transforma intr-un accent dulceag, ca, in final sa se lase cuprins de linistea data de notele lemnoase, care pot fi de mosc, de ambra, de cedru, de santal samd.

In felul acesta, parfumurile barbatesti reusesc sa contureze un cadru feeric, in care femeia este mai degraba cea atrasa de mrejele ingredientelor culese cu atata pasiune de cei mai mari parfumieri din lume. Brandurile internationale de renume au reusit sa puncteze cateva exemplare de valoare, care nu au putut trece neobservate si care au ramas in atentia publicului de la lansare si pana in ziua de astazi.

Intre aceste exemplare se remarca si o serie de esente unisex, care au incercat sa acapareze si atentia publicului feminin, care a raspuns in general pozitiv. De aceea, femeile au reusit si ele sa se incadreze in contextul masculinizat, astfel ca, odata cu vestimentatia, a fost adoptat si stilul masculin al parfumurilor.

Pe locul 1 in topul preferintelor publicului masculin se afla parfumul Paco Rabanne One Milion, o esenta delicata, intr-un ambalaj sofisticat, creat special pentru a surprinde atmosfera speciala oferita de amestecul fin de ingrediente atent alese. Menta verde se remarca in categoria notelor proaspete si ofera acestui exemplar o nota aparte.

Giorgio Armani nu se lasa mai prejos si vine in fata oamenilor cu exemplarul Acqua di Gio, o creatie ce a reusit sa atraga atentia in special publicului feminin, care se lasa sedus de notele vibrante de citrice din debutul parfumului. Combinatia puternica reuseste sa cuprinda pielea barbatului intr-un amestec de masculinitate profunda.

Fahrenheit, de la casa Dior intruchipeaza profilul barbatului modern, contemporan, ce reuseste sa se faca remarcat in orice context. Continutul este unul exuberant, dat in special de notele de patchouli si bergamota din baza acestei creatii.

Gucci creeaza o esenta masculina ademenitoare, care inspira o aura de mister si construieste o lume aparte. Piperul roz, specific multor esente ale acestui brand reuseste sa transforme exemplarul intr-unul foarte versatil si potrivit barbatului din perioada contemporana.

Notele dulci, specifice esentelor feminine, sunt surprinse cu intensitate si in cadrul parfumului Hugo Boss No. 6. Ingredientele construiesc un cadru romantic, calduros si ademenitor.

Parfumurile masculine reusesc astfel sa integreze o serie de principii de baza ale senzualitatii si seductiei, fara sa lase in urma caracterul puternic, ambitios si animalic, caracteristice barbatului modern.

You Might Also Like