Cum arată acea lucrare interioară? – Margaret Paul – 3

Cum arată acea lucrare interioară

Recunoaștem, este mai ușor de spus decât făcut. Dar Margaret are câțiva pași inițiali pe care îi puteți face atunci când doriți să vă concentrați pe lucrul asupra dvs.: „Legarea interioară”, o numește ea.

„Primul lucru pe care îl recomand este să înveți să fii prezent în corpul tău, cu inima și cu sufletul tău. Învață să fii conștient de sentimentele pe care le ai, în loc să faci toate aceste lucruri care se auto-abandonează pentru a evita odată ce sunteți conștienți de ceea ce simțiți, luați o decizie de a vă asuma responsabilitatea pentru acele sentimente, în loc să învinovățiți pe altcineva sau să le ignorați într-un fel. Acesta este pasul de început pentru a fi cu adevărat prezent în voi înșivă „, explică ea.

A vă iubi, potrivit lui Margaret, înseamnă că ar trebui să vă asumați responsabilitatea pentru sentimentele dvs., în loc să învinovățiți pe alții pentru ele. Dacă vă amintiți de un sfat de la Margaret, lăsați să fie acesta: Când veți avea puterea de a vă iubi pe voi înșivă, numai atunci veți atrage pe cineva care poate face cu adevărat același lucru.

Restul, cum s-ar spune, este istorie.

You Might Also Like