Megan Markle este un fan Feng Shui – Iată ce schimbari a facut in noua sa casa!

Megan Markle este un fan Feng Shui - Iată ce schimbari a facut in noua sa casa!

În timp ce Markle și Printul Harry se pregătesc să se mute în noile lor diguri la Frogmore Cottage înainte de sosirea primului lor copil în această primăvară, s-ar putea îndrepta spre vechea filozofie de design care promovează echilibrul și fluxul de energie acasă. Daily Mail raportează că, în zilele ei de pre-redevență, în calitate de blogger pentru stilul de viață, Markle și-a exprimat profunda respect față de feng shui, scriind: „Cu atât de multe straturi de tradiție și tehnică, poate părea descurajantă introducerea în casa ta a esteticii și morții… Cu toate acestea, miezul feng shui-ului este de a te face să te simți confortabil și în largul tău acasă, astfel încât să se poată traduce în fiecare aspect al vieții tale – așa că nu-ți face griji”.

Un stâlp cheie al designului feng shui este respectul său profund față de natură, iar cuplul este colaborat cu Vicky Charles, designerul din spatele casei Soho House, pentru a face spațiul mai ușor pe planetă, cu o unitate de energie reutilizabilă și ecologică, eucalipt- vopsele infuzate. Zvonurile arata ca imobilul, aflat la aproximativ o ora in afara Londrei, va fi epic-complet, cu 10 dormitoare, un studio de yoga si o sală de gimnastică completă. Asta înseamnă o mulțime de spațiu pentru Markle să se joace cu niște trucuri feng shui.

Deși probabil va fi un timp înainte ca lumea să facă un turneu acasă, avem câteva presupuneri despre cum ar putea să se întâlnească spațiul. Iată o conversație pe care am avut-o cu autorul și expertul în feng shui, Patricia Lohan, despre cum tânărul cuplu poate aduce vibrațiile bune în noul lor tampon. Luați note, pentru că nu aveți nevoie să fiți regali pentru a le pune în aplicare în spațiul dvs.

Cuplul se mută într-o casă mai veche. Cum își pot curăța energia la sosire, în conformitate cu feng shui?

„Deplasarea într-o clădire veche, care are multe povești, argumente și probleme, poate fi o perspectivă descurajantă. Tot ce sa întâmplat în clădire lasă o amprentă energetică reziduală, care poate afecta noii proprietari ai casei”, explică Lohan. Ea recomanda efectuarea unui spatiu de curatare folosind boluri, gonguri, clopote si clopote tibetane („sunetul da un pic de zgomot si un pic de agitatie, curata energia grea si stagnata atarna in jurul”) si un baton salvie. Pornind de la ușa din față, utilizați aceste instrumente pentru a reîmprospăta și revigora fiecare colț și crenel.

Acest ritual este deosebit de puternic atunci când te deplasezi mai întâi, dar poți să o faci oricând vei simți că spațiul tău devine puțin învechit.

„Odată ce ați terminat, puteți sprit unele apă a crescut pentru a aduce dulceață în casă și umple spațiul cu esența de trandafir”, spune Lohan. „După aceea, aș recomanda să faci un duș pentru a spăla tot ce sa întâmplat și a petrece ceva timp în afara naturii pentru a te împrăștia”.

Ce sfaturi despre feng shui aveți pentru familiile tinere care doresc să creeze camere de grădinărit calme?

„Feng shui aplicat în spațiile copiilor poate aduce un sentiment de bucurie vibrant, sănătos și durabil”, spune Lohan. Ea sfătuiește să lase aerul proaspăt în spațiu, să creeze sisteme care să controleze dezordinea și să atragă fotografii calme pe pereți (evitarea lucrărilor de artă cu imaginile în mișcare rapidă, cum ar fi valurile crashing sau motivele de transport, deoarece acestea pot fi ostimulatoare).

„Copiii au un sentiment foarte puternic de miros”, adauga ea. „Unul dintre cele mai bune moduri de a face un bassinet al unui copil sau de a păstra un spațiu confortabil este să adăugați un prosop de vase pe care îngrijitorul primar a dormit timp de aproximativ o săptămână. Mirosul țesăturii va face mai ușor pentru copil să se relaxeze și să se bucure un somn liniștit, poziționarea pătuțului / patului copilului astfel încât copilul să aibă o vedere clară asupra ușii va promova, de asemenea, obiceiuri bune de somn. În plus, este important ca patul să nu fie direct sub fereastră.

În ceea ce privește scaunele de lectură, Lohan spune să vă așeze în colțul din dreapta al camerei – zona care guvernează relațiile iubitoare, conform hărții feng shui Bagua.

Orice alte idei pentru a păstra iubirea care curge acasă?

„Adăugați o imagine frumoasă a dvs. și a partenerului dvs. în dormitorul dvs. pentru a vă ancora în memoria dvs. fericită împreună”, spune ea. Câteva lucruri care nu aparțin dormitorului includ televizoare, cărți și electronice, deoarece acestea distrag energia calmă și iubitoare.

You Might Also Like