E! true Dorobanţi story: Simona Senzual

simona

La începuturile sale în mass-media, blonda Simona Senzual a satisfăcut privirile masculilor înfierbântaţi, consumatori de ziare tabloide, pozând cu cele două creiere de sub gât la vedere în cadrul rubricii meteo. Pe principiul că este mult mai uşor să accepţi că mâine va ploua dacă o pereche de sâni îţi indică norişorul de pe hartă. Pentru că aici ne-am propus să vă prezentăm adevărul-adevărat, iată cum a decurs interviul de angajare al Simonei Senzual pentru apariţiile în paginile tabloide.

– Cu ce vă putem ajuta, domnişoară?…
– Suhoi. Simona Suhoi.
– Da, Simona, te ascult.
– Domnule, aş vrea să lucrez pentru ziarul dumneavoastră.
– Aşa…
– Da. Aş vrea să creez o rubrică de reportaje speciale în care să prezint cazuri cu oameni proşti, cretini pe care să îi poată vedea toată lumea. E bine să-i arăţi omului cine este prostul de care trebuie să se ferească. Poporul roman este cretin şi încerc să îl decretinizez, înţelegeţi?
– Să-l ce?
– Decretinizez!
– Înţeleg…
– Eu am fost olimpică la matematică pe vremea când eram la şcoală. Am fost mereu înconjurată de cretini, care nici măcar nu ştiau să spună care este valoarea lui Pi.
– Şi care este valoarea lui Pi?
– 1,41?… Radical din 36?… Nu pentru asta am venit eu aici. Nu vreau să mă dau mare cu bagajul meu de cultură generală, înţelegeţi?
– Înţeleg…
– Ştiţi, ar putea să se numească „El poate fi cretinul de lângă tine!“ şi să-i apară poza acolo. Mare de tot!
– Înţeleg… Nu este o idee rea, Simona. Dar cred că ar trebui să începem toată povestea asta dintr-un cu totul alt unghi.
– Unghi? Adică la fel cum erau unghiurile pe care le calculam eu la matematică? Suma catetelor la pătrat este egală cu…
– Nu. Nu tocmai. Ideea e că tu chiar îi poţi ajuta pe români.
– Da?
– Da, da. Cum să nu. Dar ar trebui să o facem altfel. Ce ai zice dacă tu ai fi cea care le arată cititorilor cum va fi vremea de mâine? Îţi dai seama? Dacă tu le vei spune acolo când şi unde va ploua, cretinii nu vor mai ieşi din case. Vor fi mai puţini cretini pe străzi. Ce zici?
– Umm… Păi…
– Asta este doar o chestiune de început, ca să te obişnuieşti şi tu cu munca la ziar, să capeţi puţină experienţă.
– Aha, aha… Şi cum voi face asta?
– Trebuie să atragi atenţia, să faci ca ochii cititorului să zboare fix pe rubrica meteo atunci când ajunge la pagina respectivă. Pentru asta, te fotografiem şi te punem lângă caseta meteo. Dar va trebui să renunţi la sutien.
– Să renunţ la sutien? Adică să nu-l mai port niciodată?
– Nu, nu, nu. Îl dai jos numai atunci când eşti pozată.
– Nu ştiu ce să zic…
– Te vei numi Simona Senzual, iar cretinii vor fi la mâna ta. Imaginează-ţi câte vei putea să realizezi de îndată ce vei ajunge cunoscută. Te vei putea duce în emisiuni, adică la televizor, şi le vei putea spune tuturor cum vrei tu să decretinizezi poporul român.

You Might Also Like