11 produse care susțin dieta naturală a animalului tău de companie

11 produse care susțin dieta naturală a animalului tău de companie

Știm că poate fi copleșitoare alegerea alimentelor pentru animalul dvs. de companie. Există multe produse din care puteti alege și poate fi dificil să afli care dintre acestea vor fi cele mai bune pentru prietenul tău. În cele din urmă, când vine vorba de sănătatea animalului dvs. de companie, doriți produse in care sa puteți avea încredere. Cu mărcile naturale care apar din ce în ce mai mult pe furnizorii de produse cum ar fi Market Whole Foods, este mai ușor să vă asigurați că câinele sau pisica dvs. mănâncă alimente reale cu beneficii funcționale care susțin dieta naturală. Și cu marcile mari, cum ar fi Petco, care s-a angajat să înlăture hrana și tratamentele care conțin culori artificiale, arome și conservanți pentru câini și pisici până în luna mai, accesibilitatea la alegerile mari se extinde.

Am completat rețetele noastre preferate cu totul naturale care susțin dieta originală a unui animal de companie dintr-o varietate de carne. Aceste rețete includ legume și fructe cu densitate nutritivă pentru o dietă echilibrată și nutritivă.

Castor & Pollux se concentrează pe asigurarea faptului că animalul dvs. de companie mănâncă alimente ecologice de înaltă calitate, care provin din punct de vedere durabil și etic. Rețeta lor de cereale, de pui liber, de curcan și de linte este făcută cu carne crescuta în mod responsabil și cu produse ecologice cultivate fără pesticide. Această hrană este formulată fără porumb, soia, grâu sau gluten, astfel încât animalul dvs. de companie primește o nutriție maximă la fiecare mușcătură.

Formula paleo ACANA include 60% mistreț proaspăt și local, curcan, iepure și 40% legume ca nautul. dovleci și mazare verde. Nu veți găsi nici boabe, cartofi sau gluten; în schimb, animalul dvs. va fi hrănit cu vitamine și minerale esențiale care să reflecte dieta dvs. biologică a câinelui. Formulele ACANA bazate pe știință se concentrează în jurul filosofiei lor biologice adecvate, care vizează hrănirea câinilor cu cantitatea, prospețimea și varietatea cărnii pentru care sunt adaptate.

Când căutați hrana pentru câine, veți dori să fiți în căutarea unor amestecuri adecvate din punct de vedere biologic, ceea ce înseamnă că mâncarea satisface o dietă originală a câinelui. Acesta este unul bogat într-o varietate de carne proaspătă. Hrana pentru câini Fit & Trim de origine Origen este un loc minunat pentru a începe, deoarece include carne proaspătă proaspătă de pui, curcan, ouă cuiburi și pești sălbatici. Sunt 85 de procente de carne și 15 procente din fructe și legume, cum ar fi kale și mere. Este ambalat cu vitamine, minerale, aminoacizi si botanici pentru a sustine digestia si pentru a curata ficatul.

Această rețetă BLUE Freedom de pui de la Blue Buffalo este perfectă pentru noul tău pisoi. Este formulată cu ingrediente cu conținut ridicat de substanțe nutritive și cu conținut ridicat de proteine, cum ar fi puiul dezosat, morcovii, cartofii dulci și mazărea, astfel încât pisoiul tău poate deveni puternic și sănătos. De asemenea, afinele și afinele afectează boabele și glutenul, astfel încât pisoiul dvs. primește numai cele mai bune ingrediente naturale în fiecare mușcătură. Această formulă susține creierul și dezvoltarea ochilor pisoii, creșterea musculară, sistemul imunitar, inima și ochii. Fii sigur că pisoiul tău este în mâinile bune cu acest aliment nutritiv dens.

Nulo’s rață și linte fără cereale hrana pentru pisici va fi pisica ta noua masa preferata. Este bogat în proteine cu carne reală, cum ar fi rață, pui și curcan, astfel încât pisica dvs. poate construi mușchi sănătoși, puternici și slabi. Acest amestec nutritiv este alimentat de probiotice pentru a ajuta la susținerea sănătății gastrointestinale a pisicii dvs. și include antioxidanți și vitamine care promovează o inimă sănătoasă. Fiecare mușcătură contribuie la creșterea sănătății felinelor, cu un echilibru între proteine, grăsimi și fibre animale. Pisica ta va simti si arata grozav!
Instinct Raw Bites Bites Rețete de carne de vită

Această rețetă de carne de vită de la Instinct The Brand Brut este exact ceea ce se spune că este: brut. Instinctul a decis să meargă crud pentru a da cainilor o dietă cu conținut maxim de substanțe nutritive în forma în care sunt destinate să le conțină. Această formulă prezintă alimente întregi cum ar fi carnea de vită brută, merele, morcovii și cartofii dulci, care beneficiază de oase și mușchi puternici și sprijină digestiv și sănătatea imună. Instinctul folosește numai carnea reală și fructele și legumele întregi, iar toate rețetele lor sunt făcute fără cereale, porumb, grâu, soia și cartofi, așa că câinele își obține proteina direct de la sursă.

Wellness „reteta completa de sanatate dezgolita de pui este optima pentru pisica ta adulta, deoarece prezinta pui dezosat, acizi grasi omega si vitamine si minerale pentru a-ti sustine animalul in acest stadiu al vietii. Fiecare ingredient este ales pentru beneficiul nutrițional și funcțional. În plus față de pui, această formulă include ingrediente cu fibre mari cum ar fi roșiile, merele și bananele și afinele pentru a ajuta la scăderea tractului urinar al bacteriilor dăunătoare. Această rețetă fără cereale de 100% va susține sistemul imunitar al pisicilor și va promova articulațiile sănătoase.

Acest amestec de super-alimente este fabricat din ingrediente naturale și este bogat în vitamine și minerale. Acesta conține somon, ouă și dovleac pentru o rețetă bogată în proteine și fibre de înaltă calitate. Este lipsită de porumb, grâu, soia, arome artificiale și conservanți, astfel încât să puteți fi sigur că vă dați ingredientele de câine direct de pe pământ. Dincolo de partea de sus și dincolo și consultă nutriționiștii pentru animale de companie pentru a dezvolta rețete de cel mai înalt standard în calitate și responsabilitate. Fiecare ingredient are un scop și este acela de a susține sănătatea câinelui dumneavoastră la fiecare pas.

Această rețetă de pui și orez brun de la Simply Nourish prezintă ingrediente naturale întregi și este bogată în vitamine și minerale. Principalul său ingredient este carnea de pui dezosată, care ajută la susținerea unei inimi și a unui corp sănătoși. Formula include numai cele mai bune ingrediente din surse. Pe lângă pui, include și fructe și legume cum ar fi morcovii, dovleacul și afinele. Această rețetă va ajuta câinele să construiască mușchi puternici și să-și păstreze inima sănătoasă. Pur și simplu hrăniți câinele cu această masă gustoasă.

Pisica ta este in mana buna cu reteta de pui fara coaja de la Freshpet si reteta oceanului. Aceasta include pui proaspăt crescut și legume bogate în antioxidanți, cum ar fi mazarea, morcovii și spanacul. Freshpet foloseste ingrediente locale atunci cand este posibil, iar toata carnea lor este fara antibiotice si provine din surse umane. Această masă bogată în proteine, echilibrată și nutritivă este opțiunea perfectă pentru a susține sănătatea pisicii dumneavoastră. Este gustos, ușor de consumat și, desigur, sănătos.

You Might Also Like