Adevărul despre moartea lui Osama

osama

Cu ceasurile sincronizate și binecuvântarea lui Obama, trupele de comando americane au luat cu asalt clădirea în care se presupunea că s-ar ascunde Mult Prea Căutatul Osama bin Laden. Cu mișcări mecanice, dar cu o tactică precisă și bine organizată, soldații unchiului Sam ciuruiesc orice membru Al-Qaeda care se ivește în bătaia mitralerei.

Schimburile de focuri între americani și membrii organizației musulmane devin intense. Creierii pakistanezilor zboară pe toți pereții, în timp ce nici măcar unul dintre puii de Rambo nu capătă vreo zgârietură. Fumul devine dens, iar cartușele goale zdrăngăne pe podea în ritm cu zgomotele împușcăturilor repetate.

بسم الله الرحمن الرحيم! se aud strigătele disperate ale soldaților Jihadului.

– How many?! întreabă unul dintre americani.
– I’m on a killing spree, man! 12 frags ’till now and still counting! răspunde cel din dreapta lui în timp ce face sită pieptul unui pakistanez îmbrăcat în trening Nike.

După câteva minute, măcelul se oprește brusc. În aer plutește fumul și mirosul de praf de pușcă ce le amintește americanilor de paradele organizate acasă în zilele de 4 iulie. Este o liniște deplină, iar soldații pășesc tiptil printre cadavrele adepților lui Osama, ale căror suflete sunt acum pe șoseaua de centură a infernului în căutarea celor 72 de virgine.

Grupul ajunge în fața ușii unei încăperi, iar soldații își fac semne tactice pentru a iniția atacul. Ușa sare din balamale și doi americani intră în cameră cu armele îndreptate spre trei bărbați care stăteau aliniați la perete, resemnați, parcă așteptând finalul. Cel din mijloc rămâne în picioare, însă cel din dreapta și cel din stânga sa sunt executați imediat, fără nicio ezitare.

– This is Osama guys! We got him! urlă fericit unul dintre americani.
– You are so fucked, man! strigă un coleg de-al său având ținta pusă pe fruntea lui bin Laden.

Osama este vizibil șocat. Barba îi tremură, iar pe sub mustăți buzele sale se mișcă mărunt, mormăind rugăciunea „Alah al nostru“. Tensiunea poate fi tăiată cu o drujbă. Degetul americanului este pe trăgaci, iar pe fruntea liderului Al-Qaeda șiroaiele de sudoare se scurg de sub turban precum cascadele.

Secundele devin o eternitate, adrenalina i-a luat-o razna, iar inima îi bate pe cinci ritmuri orientale mixate în același timp. Osama închide ochii, știe că este în fața sfârșitului și că nu mai există nicio urmă de scăpare, dar știe că Alah îl va primi cu brațele deschise. Deodată, printre soldați, își face apariția, râzând în hohote, nimeni altul decât Ashton Kutcher. Actorul se apropie de Osama și țopăie entuziasmat în jurul său…

– Dude! YOU JUST GOT PUNK’D! YOU… GOT… PUNK’D! Ha! Ha!

Toți cei din încăpere încep să aplaude și să chiuie.

– ب سم الله الر! spune Osama privindu-l pe Kutcher cu ochii mari cât cepele.
– PUNK’D, man! We gatcha! How do you feel?!

Osama smulge mitraliera din mâinile unui soldat, care abia se putea abține din râs, își pune țeava în gură și, fără nicio urmă de ezitare, apasă pe trăgaci. O mare pată de sânge, cu tot cu bucăți din creier, se lipește pe perete, iar cel mai căutat om din lume se prăbușește fără suflare la podea. În camera s-a așternut liniștea, nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat.

– Fuckin muslims… They have no sense of humor, spune Kutcher privind dezamăgit trupul lui Osama.

You Might Also Like