Transforma rutina de dimineata folosind feonul!

Desele ritualuri de infrumusetare ne determina sa pierdem din vedere aspectele care redau detalii atat de pretioase. Unele femei au pierdut lectia privind uscarea corecta a parului, in incercarea lor de a obtine coafuri perfecte si integrate in trendurile actuale. De obicei, petrec aproximativ 15 minute in care isi piaptana parul pana cand il electrizeaza la maximum si il usuca iremediabil prin fortarea zonelor incalcite de par. Apoi il indreapta (literalmente) fara a acorda atentie produselor de ingrijire care ar trebui sa fie luate in calcul ca masuri de precautie in cazul degradarii parului.

In timp ce rezultatul este unul dezastruos, este nevoie de mult timp pentru a schimba aceasta rutina deloc benefica pentru structura firului de par. Si de fiecare data cand stau pe scaunul de la coafor pentru o explozie de rasfat profesional, isi dau seama ca tehnica loc de uscare este departe de adevarul profesionistilor.

Invata arta uscarii optime a parului

In urma vopsirilor frecvente, femeile se plang de aspectul inestetic al parului. Atunci cand isi vad parul deteriorat, hotarasc sa stapaneasca arta uscarii. Dar fara a sti cum vor proceda, nu reusesc sa realizeze suflul perfect, indiferent cat de atente sunt atunci cand tin feonul in mana. Monotonia devine plictisitoare si cine are timp de a invata arta uscarii parului atunci cand trebuie sa iasa pe usa, sa ia micul dejun si sa sune la taxi, toate in acelasi timp?

feon

www.feon.ro

Rutina de dimineata este pasul care ne aduce pe linia de plutire. Aerul fierbinte care circula prin feon va ajuta parul sa arate impecabil de fiecare data, gratie puterii lui de a stabiliza firul de par in forma pe care o doriti. Cu o perie de par si un feon profesional, coafura din revista va fi a voastra in doar cateva secunde! Si, din moment ce unele femei au parul de lungime medie si fin ca, despartindu-l in doua straturi si uscandu-l de jos in sus, incepand cu partea inferioara, acestea se pot bucura de coafuri de impact cu un minimum de efort! Ce placa, perie rotativa sau bigudiuri? Feonul este tot ce aveti nevoie pentru a straluci!

Feonul va poate ajuta sa scoateti din rutina de dimineata efectele nocive ale placii de indreptat parul, ajutandu-va sa alocati mai mult timp machiajului si tinuteti. In plus, aceasta rutina se dovedeste a fi mult mai benefica, deoarece aerul cald nu genereaza aceleasi efecte precum caldura generata de temperatura ridicata a placii de par. Rezultatul? Un par mai sanatos si mai stralucitor cu un minimum de efort!

You Might Also Like