Ganesha Caffe, splendoarea bucătăriei arăbești în București

Bucureștiul este un oraș al contrastelor, în care locuitorii sunt în mod constant în căutarea celui mai bun restaurant. Ganesha Caffe este locația din capitală care atrage prin decorul impresionant, personalul calificat în prepararea celei mai bune narghilea, dar și prin bucatele alese din bucătăria cu specific arăbesc.

Humus - mancare arabeasca

Cunoscută la nivel internațional pentru abundența de condimente și ierburi aromatice folosite în mâncăruri, bucătăria arăbească uimește prin autenticitate și bun gust. Dacă sunteți iubitori ai mâncărurilor cu origini orientale, sau doriți să le încercați pentru prima oară, Ganesha Caffe vă pune la dispoziție un meniu variat cu specific arăbesc. Veți observa în meniu prezența ingredientelor precum scorțișoară, curry sau șofran, care dau culoare și un gust inedit preparatelor.

Puteți comanda meniuri speciale în funcție de ora la care ajungeți. Astfel, pentru micul dejun puteți opta pentru hummus sau halloumi. Pentru prânz puteți comanda supe creme și felurite gustări calde, iar la cină vă puteți delecta cu un preparat precum Sambusek cu carne, pentru a vă bucura de măiestria cu care bucătăria arăbească îmbină arome și texturi pentru încântarea papilelor gustative.

Conceptul care stă la baza bucătăriei arăbești este ospitalitatea. Personalul Ganesha Caffe cunoaște tainele servicii mâncărurilor cu o tradiție impresionantă în spate. Aceștia vă vor recomanda ceaiurile și cafelele specifice care vin în completarea preparatelor inedite, ori puteți opta pentru o narghilea personalizată cu aromele dorite de dumneavoastră.

Ingredientul care nu lipsește niciodată de pe mesele din Ganesha Caffe este generozitatea. Veți fi întâmpinați cu căldură să gustați din mâncarea apetisantă, încercând mai multe feluri pentru a vă bucura de multitudinea de arome complexe. Deși bucătăria arăbească nu conține carne de porc sau alcool, aceasta crește în popularitate datorită ospitalității și exploziei de culoare din farfurii.

Decorul ales pentru restaurant este idilic. Pereții sunt viu colorați, acompaniați de reprezentările zeului Ganesha, extrem de popular în India. Atmosfera este una călduroasă și liniștită, iar mobila este aleasă special pentru relaxare. În serile călduroase puteți opta pentru a lua masa pe terasa decorată precum o grădină bogată de elemente cu specific oriental. Aceste elemente sunt întâlnite și în interior, pentru a oferi clienților o experiență unică.

Ganesha Caffe a apărut din dorința de a aduce bucureștenilor posibilitatea de se simți mai aproape de Orient. Fiecare detaliu a fost atent ales pentru ca servirea unui ceai, sau a unei cafele cu specific arăbesc să inducă starea de relaxare absolută și să încânte simțurile clienților. Bucătăria bogată în arome și culoare, alături de decorul complex, fac din Ganesha Caffe locul perfect pentru o călătorie culinară memorabilă.

Puteți savura preparate arăbești în incinta Ganesha Caffe pe Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 71, Sector 2, București. Porțile restaurantului sunt deschise zilnic, așa că puteți oricând să le călcați pragul pentru a vă bucura de arome orientale și de o experiență arăbească autentică.

You Might Also Like