Un gen de branza, gen

branzeturi

Ieri pe dupa o amiaza cand s-a mai potolit vapaia soarelui ma aflam in fata unui raft care se dorea a fi si frigorific. Branzeturi cat sa vezi cu ochii si eu habar n-aveam ce iau. Cu Apetito am zis pas, doar nu era sa iau si sa-i vorbesc cu gura plina duduii care-mi ia factura la curent. Idem si la telemeaua de vacuta, sunt satul peste urechi si m-am oprit la capra. Am gasit un soi de branza de capra numai buna desi ambalata in portii mici. Putin pentru niste gusturi de roman care s-ar situa si cu o pulpa de purcel dusa la gura.
De luat, am luat dar n-o si pregatesc cumva? Doar nu era sa stric bunatate de branza data prin ierburi de provence( e ca si cum ai spune ca un snob ca vezi cimbrisor, menta, tarhon … ). Nici bucatarind nu m-am nascut si-am apelat instant la Google(ca altul mai bun n-am avut).

You Might Also Like