3 locuri in bucatarie in care apare mucegaiul – I

3 locuri in bucatarie in care apare mucegaiul - I

O bucatarie poate fi o oaza de creativitate, dragoste si unire. Dar, in timp ce pregatiti mancare si mancati impreuna cu familia si prietenii, veti dori sa fiti in cautarea unui musafir neinvitat: mucegai!

Cresterea mucegaiului in bucatarie este destul de frecventa. L-am vazut de nenumarate ori in bucatariile din toata tara – si vinovatii sunt aproape intotdeauna aceiasi. Pentru a gasi punctele in care apare cel mai des mucegaiul in bucataria dvs., cautati pur si simplu sursele de apa. Cele doua surse principale sunt chiuveta si frigiderul, dar buretii usi pot provoca, de asemenea, probleme.

Sa descompunem cateva dintre cauzele frecvente ale mucegaiului in bucatarie si pasii simpli pe care ii puteti face pentru a preveni aparitia acestuia.

Hot Spot 1: Chiuveta dvs.
Cel mai mult mucegai din bucatarie apare in zona din jurul chiuvetei. Fie ca chiuveta dvs. este o chiuveta sub montaj, fie ca marginile chiuvetei stau deasupra blatului si este probabil sigilata cu un material de etansare din silicon, mucegaiul tot apare deoarece in timp, acest etansant se poate descompune si separa. Odata ce se intampla, umezeala poate patrunde si poate da mucegaiului o oportunitate de a creste.

You Might Also Like