Cu sau fara hota e totuna?

hota bucatarie

Cand va renovati bucataria, una dintre grijile cele mai mari este cum va veti descurca cu mirosul de mancare. Veti ajunge inevitabil sa cumparati o hota incorporabila din otel inoxidabil. Din punct de vedere estetic, este o  decizie usoara, fiindca o hota profesioanala arata modern in orice tip de bucatarie, independent de stilul acesteia.

Din punct de vedere financiar, este posibil sa fie nevoie de o mica investitie, fiindca de cele mai multe ori, hota incorporabila este singurul aparat cel mai scump din bucatarie – si asta spune foarte mult. Cei mai multi utilizatori se declara extrem de multumiti de hotele lor incorporabile chiar si dupa cativa ani. In timp ce unii sunt inca ingradostiti de aspectul sau, altii sunt satisfacuti de functiile sale, spunand ca se bucura de o aerisire mai buna decat cu orice alt sistem.

Intotdeauna este mai bine CU hota incorporabila

Scopul hotei incorporabile este acela de a va degreva de grija mirosurilor din bucatarie. Probabil ca va doriti ca la cina sa serviti un dish delicios cu fructe de mare sau sotul are pofta de o ciorba aromata. De ce sa va faceti griji, cand hota incorporabila absoarbe pana si cele mai fine mirosuri si chiar fumul de tigara?

Nu exista un anumit tip de bucatarie in care se poate potrivi hota incorporabila. Ideale ar fi hotele cu unghiurile ascutite, intrucat ofera un aspect minimalist si elegant bucatariei. De asemenea, hotele incorporabile este bine sa fie inoxidabile, fiindca se imbina explicit cu peretii vopsiti in nuante pastelate. In cazul in care optati pentru o hota incorporabila in stil Art Deco, bucataria dumneavoastra va fi readusa la viata! La momentul actual exista doar cateva branduri producatoare de hote incorporabile cu elemente de design, insa acestea insumeaza o gama variata din care o puteti alege pe cea care vi se potriveste.

Unele hote incorporabile permit existenta si amenajarea unor rafturi deschise, motiv pentru care sunt considerate si incorporabile versatile, pe langa faptul ca sunt atragatoare si eficiente.

Hota din otel inoxidabil adauga o nota moderna bucatariei traditionale, fara a parea usor atipica si straina de tot ansamblul. Puteti, de altfel, sa integrati hota incorporabila in spatiul ghivecelor si accesoriilor de pe perete si / sau tavan, in cazul in care nu doriti ca aceasta sa fie observata.

In functie de preferinte, puteti opta pentru o hota incorporabila neagra, alba sau gri, iar in cazulin care aveti o bucatarie open space, hotaincorporabila.ro recomanda o hota incorporabila telescopica. Indiferent de decizie, un lucru este cert: hota incorporabila ramane un statement al designului pentru bucatarie, iar utilitatea sa depaseste orice granita a pretului.

foto: creativehomex.com

You Might Also Like