Ultima zi

ultima zi
Astazi a fost ultima zi in firma in care am lucrat. Dupa aproximativ doi ani am ales un alt drum si de maine merg la un nou job. Dar sentimentul de „ultima zi” a fost foarte aiurea. Nu stiu cati dintre voi au simtit asta in ultimul timp.
Nu stiam ce sa spun, cum sa ma port, daca sa ma mai intereseze sau nu ce se intampla pe acolo pentru ca cel mai probabil pe multi dintre oamenii cu care am lucrat nu am sa ii mai vad. Ei au fost draguti si s-au purtat frumos, ba chiar am luat masa de pranz impreuna ca semn de „la revedere”. Am incercat pe cat posibil sa evit discutiile pe marginea ultimei mele zile, tocmai ca despartirea sa fie mai usoara pentru toti.
De maine o sa cunosc noi oameni, o sa am alti colegi, ma voi integra intr-un alt colectiv. Nu am emotii, doar ma gandesc la faptul ca va trebui sa o iau iar de la inceput: sa notez ce am de facut, sa retin atributii, sa invat de cine trebuie sa ascult, etc.
Desi toate inceputurile sunt grele, sunt optimista pentru ca astept de mult aceasta schimbare, stiu ca pot mai mult si vreau sa-mi fie mai bine !

You Might Also Like