Ce bloguri NU citesc

blog
Din sutele de bloguri pe care am intrat pana acum, au fost unele pe care nu am zabovit foarte mult. Fie ca nu mi s-au parut interesante, fie ca nu mi-a placut tema (destul de rar), fie ca erau prea colorate si era greu sa citesc textul, etc. In general nu citesc urmatoarele categorii de bloguri:
-Politice sau de stiri. Nu imi place politica, iar stiri vad la TV si citesc pe site-uri specializate.
– Care au filmulete gen Youtube. Si eu pun unele filmulete sau videoclipuri, dar sunt anumite bloguri care doar asta contin. Nu le vad utilitatea.
– Ale caror postari au doar titlul sau cel mult 3, 5, 10 cuvinte. Pentru restul trebuie sa deschizi fiecare post in parte. Prefer sa fie postata macar prima fraza, sa imi dau sema daca as vrea sa citesc mai departe sau nu. Doar din titlu mi-e greu sa inteleg ce a vrut sa exprime omul respectiv.
– Care au muzica pe fundal. De cate ori deschid un site care are muzica pe fundal primul impuls este sa il inchid direct, fara sa astept sa vad continutul. Daca totusi mi se pare interesant si pot opri muzica in primele 2 minute, raman si citesc. Sunt destul de putine blogurile care au muzica pe fundal, dar totusi imi place sa le citesc.
– Care au culori tipatoare sau care nu se potrivesc, in sensul ca textul e greu de descifrat daca e scris cu roz pe fundal verde, de exemplu.
– Care au un limbaj… colorat, sa-i spunem. E adevarat ca pe propriul blog scrii despre ce vrei si te exprimi cum doresti, insa decenta minima mi se pare de bun simt. Se poate intampla sa te supere ceva foarte tare si atunci sa injuri, dar cand se intampla frecvent nu mi se mai pare scuzabil.
E posibil sa mai fie cateva criterii care sa ma determine sa parasesc usor blogurile pe care ajung. Insa pe cele de mai sus de cele mai multe ori le ocolesc.

You Might Also Like