O reteta cu 7 amestecuri de condimente pentru o mai buna sanatate a stomacului de la un expert de condimente

O reteta cu 7 amestecuri de condimente pentru o mai buna sanatate a stomacului de la un expert de condimente

Cand vine vorba de biciuirea mancarurilor sanatoase, suntem mereu in cautare de noi modalitati de a ne stimula sanatatea intestinelor, de a combate inflamatia si, bineinteles, de a ne lua legumele. Dar cum sa ne confruntam cu toate cele trei simultan? Este complet facator – si cu acest amestec de condimente de la autorul si expertul in condimente Kanchan Koya, doctor, este destul de gustos.

Daca frecventati lumea bunastarii si sunteti priceputi la cele mai recente informatii de acolo, probabil ati auzit un pic despre sanatatea intestinelor si inflamatii. Sunt intrinsec legate intre ele, cu sanatatea intestinului care influenteaza inflamatia si invers.

Si nu numai asta, dar ambele sunt legate de longevitate. Un intestin sanatos si niveluri mai mici de inflamatie au fost in mod constant legate cu o longevitate mai mare in cadrul mai multor studii, care au demonstrat modul in care inflamatia poate conduce la boli.

Asadar, fara alte detalii, iata stimularea sanatatii intestinale a lui Koya si amestecul de condimente antiinflamatorii .

Amestecuri de condimente zilnice
1 lingura chimen
1 lingura de coriandru
1 lingurita turmeric
1 lingura de ardei dulce sau afumat
1/4 lingurita de cayenne (optional daca nu-ti place caldura)
1/4 lingurita piper negru
1 lingura sumac
Koya recomanda sa amestecati bine aceste condimente si sa le consumati impreuna. Puteti sa il utilizati pe legumele preparate oricum doriti – luati in considerare imperecherea cu cele mai sanatoase uleiuri pentru a praji legumele. Acest amestec poate fi, de asemenea, utilizat pentru a adauga arome savuroase, incalzitoare si la supe. Si, desigur, puteti experimenta si incerca si pe alte alimente.

You Might Also Like