AINOL Novo 7 Aurora

https://web.archive.org/web/20130511213151/http://novotab.ro:80/ainol-novo-7-aurora-aurora.html#descriere_prod

Fiind unul dintre modelele favorite ale brandului, beneficiaza de caracteristici inovative, care fac din ea o tableta moderna si contemporana. Dupa toate aparentele, aceasta tableta marca Ainol Novo este unul dintre produsele de top, preferata de multi retaileri.

Ecranul LG IPS – daca exista ceva care sa aduca o tableta PC in topul preferintelor utilizatorilor si pe pozitii fruntase in magazinele online, acela este ecranul LG IPS. Tabletele PC sunt extrem de mobile,

asa ca Ainol Novo 7 Aurora (Noua Versiune LG) are exact ecranul potrivit, ceea ce o face si mai competitiva. Rezutatul? Ai parte de imagini clare, de culori puternice, perfecte pentru a viziona filme online de pe YouTube sau orice alte filme pe care le-ai stocat pe dispozitiv. De fapt, ecranul IPS de la LG iti permite sa vizualizezi orice videoclip sau imagine din orice unghi posibil, fara a se modifica nuantele sau culorile. Indiferent daca esti asezat sau daca stai intr-o pozitie ciudata, poti vedea in voie pozele tale preferate de pe Facebook si Twitter fara nicio distorsiune.

In mod ideal, tableta PC marca Ainol – Ainol Novo 7 Aurora (Noua Versiune LG) este un dispozitiv mobil si purtabil, si odata ce este accesat, ofera un timp de raspuns mai rapid decat alte modele de touch screen-uri. Imaginile in miscare vii si clare, sunt total lipsite de neclaritati sau de distorsiuni, ceea ce inseamna ca ele apar exact asa cum sunt originale.

Daca mai ai nevoie de un motiv pentru care sa folosesti tableta PC Ainol cu ecrane LG, acela consta in faptul ca ofera un touch panel mult mai stabil. De aici, poate suporta orice atingeri usoare, fara a dauna functiilor sale.

Aplicatiile si caracteristicile se pot folosi la maxim – exista motive serioase pentru care Ainol Novo 7 Aurora (Noua Versiune LG) este cea mai folosita tableta pentru jocuri si pentru operatii video. In primul rand, ea vine cu cea mai exploziva rezolutie – 1024 pe 600, ceea ce inseamna ca vei putea viziona videoclipuri mai clare. De fapt, aproape oricine si-ar dori sa foloseasca tableta PC in scopul de a viziona filme sau videoclipuri, iar Ainol Novo 7 Aurora (Noua Versiune LG) ofera cu siguranta o imagine de buna calitate, pe care alte branduri nu o pot garanta.

Tableta beneficiaza de 1.2GHz si de 1GB RAM dar si de un spatiu de stocare de 8 GB. Cu un asemenea spatiu mare de stocare a aplicatiilor si a jocurilor, te bucuri de varietate cand vine vorba de propriul entertainment. Mai mult, tableta vine cu un browser integrat si cu conexiuni Wi-Fi de 802.11b/g/n. Daca nu ai conexiune WiFi intr-o anumita zona, conectivitatea 3G pe care o ofera tableta este mai mult decat suficienta pentru a te conecta online. Ceea ce inseamna ca problemele cu conectarea sunt evitate. In general, folosirea la maxim a tabletei reprezinta accesarea ei de catre oricine, in interes personal. Indiferent in ce scop este folosita tableta, in interes de serviciu sau pentru distractie, Ainol Novo 7 Aurora (Noua Versiune LG) iti ofera tot ce iti doresti de la po tableta PC.

You Might Also Like