NOVOTAB XT9 Dual-Core

novotab

Tableta NOVO XT9 vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu update la Jelly Bean, avand cel mai rapid si cel mai simplu de folosit sistem de operare.
Acesta face ca timpul de reactie al ecranului este mult mai scazut fata de alte versiuni, durata de viata a bateriei sa fie mai ridicata iar ecranul mult mai usor de personalizat cu ajutorul widget-urilor inteligente.

Ecranul Capacitiv de 9.7 inchi cu 5 puncte de contact ofera o luminozitate sporita si poate detecta pana la 5 puncte de contact, ceea ce inseamana ca poti utiliza toate degetele de la o mana atunci cand te joci sau cand vrei sa navighezi prin meniul tabletei. Rezolutia de 1024×768 pixeli XGA este asemanatoare cu cea de la un PC, imaginile fiind mai detaliate.

Puternicul procesor Dual Core Rockchip RK3066  de 1.6Ghz ofera o viteza sporita, ce se observa in mod special la multitasking dar si un consum de energie mai scazut.

Capacitatea de stocare de 16GB poate fi imbunatatita cu ajutorul unui card MicroSD desi memoria interna este mai mult ca suficienta pentru a stoca filme, sute de melodii si mii de poze.

Tableta este perfecta si pentru oamenii de afaceri, ea suporta documente Office (Word, PDF sau Power Point) si poate fi folosita si ca E-Book deoarece citeste formate precum: TXT, PDF, CHM, HTML, PDB, UMD, FB2.

Tableta este dotata si cu o camera frontala de 0.3MP perfecta pentru apeluri video dar si cu o camera foto, in spate, de 2MP pentru a captura cele mai frumoase momente petrecute alaturi de cei dragi.

Cu siguranta veti fi multumiti de aceasta noua tableta!

You Might Also Like