Bicicleta eliptica arde mai multe calorii decat banda de alergare?

bicicleta eliptica

Toti cei care isi doresc sa slabeasca sau sa aiba o forma fizica foarte buna trebuie sa devina constienti de puterea sportului si de beneficiile numeroase pe care acesta le are atat asupra fizicului, cat si asupra sanatatii. Miscarea te face un om mai echilibrat din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, scopul celor mai multi dintre cei care aleg sa-si faca un abonament la sala de fitness este acela de a arde cat mai multe calorii pentru a reusi sa piarda in greutate. Si aici intervine o alta dilema: ce aparat este mai bun pentrua a arde un numar mai mare de calorii?

Cand vine vorba despre bicicletele eliptice si benzile de alergare, multi se intreaba care dintre ele merita timpul, deoarece ambele par a necesita aceeasi cantitate de efort. Cu toate acestea, unul arde putin mai multe calorii si ofera utilizatorului un mic avantaj.

Benzile de alergare sunt cunoscute pentru a permite sportivilor sa ruleze in loc la o viteza dorita si bicicletele eliptice sunt cunoscute pentru a oferi rezistenta. Cu toate acestea, benzile de alergat sunt putin superioare bicicletelor eliptice din din punct de vedere al caloriilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca benzile de alergare necesita ridicarea picioarelor de pe echipament in timpul executiei, ceea ce ajuta la arderea unui numar mai mare de calorii.

Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ramanem pe benzile de alergat ori de cate ori dorim sa ardem calorii. Energia si caloriile pe care le ardeti se bazeaza strict pe cat de mult va implicati si cat de greu este antrenamentul. Arderea caloriilor depinde si de intensitatea antrenamentului, nivelul de rezistenta, dar si de timpul petrecut pe aparat.

Pana la urma, toate antrenamentele se bazeaza pe energia pe care o investiti in ele si pe modul in care va stabiliti si respectati rutina de antrenament. Atat bicicleta eliptica, cat si banda de alergat sunt optiuni foarte bune pentru a arde calorii si a face miscare, intr-un mod placut si relaxant.

You Might Also Like