Tableta NOVOTAB 3GT

novotab 3gt

Tableta NOVO 3GT este destinata pentru cei mai activi dintre voi, pentru cei care au doua numere de telefon si pentru cei ce isi doresc si un GPS. Se pot utiliza doua numere de telefon, adica doua cartele SIM sau o cartela de voce si o cartela cu trafic de net, nefiind nevoie de comutare intre ele sau de pornirea/oprirea tabletei pentru a selecta un SIM.

Tableta poate fi folosita si pe post de GPS fiind preinstalata cu Google Maps. Ea fiind cu adevarat o tableta completa, pe langa modulul GSM si GPS, tableta vine si cu functia Bluetooth si cu o camera foto de 2MP.

NOVO 3GT Dual Sim are un spate cauciucat si o zona cu stiatii pentru a asigura o priza ferma in timpul utilizarii iar greutatea de numai  321g o face una din cele mai usoare tablete de 7” de pe piata.

Sistemul de operare Ice Cream Sandwich este cel mai usor de folosit si cel mai raspandit. Navigarea pe tableta o sa fie o placere!

Tableta are un ecran de 7” LED Capacitiv cu o rezolutie de 1026×600 pixeli, ideala pentru jocuri si pentru a vizualiza filme.

You Might Also Like