Produsul zilei: NovoEK93!

tableta

Novo EK93 este o tableta performanta de 9 inch ce ruleaza Android Ice Cream Sandwich, cel mai utilizat sistem de operare.

Capacitatea de stocare a tabletei poate creste pana la 32GB, iar ecranul de 9 inchi cu rezolutia de 800x480px o face perfecta pentru a viziona filme timp de aproape 6h fara intrerupere, datorita bateriei de 4600mAh.
Greutatea de doar 500g o face usor de utilizat, putand fi tinuta doar cu o singura mana.

Procesorul  All winner A13 cortex A8 1.5ghz  se face remarcat datorita vitezei ridicate de reactie a tabletei, chiar si in conditii de multitasking.

Tableta dispune si de o camera web de 1.3MP ce poate fi folosita in cadrul apelurilor video sau in aplicatii precum Skype sau Facebook Messenger.

Pe Novo EK93 pot fi instalate toate aplicatiile din Google Play, aplicatii precum: Youtube, Yahoo Mail, Instagram, Facebook, Gmail, Skype, Foursquare, Dropbox, Twitter etc. dar si jocuri binecunoscute precum: Angry Birds,  Touch Hockey, NFS sau Magic Piano.
Desi tableta nu suporta conexiunea 3G, totusi, pot fi instalate aplicatii precum Viber ce permit comunicarea intre doua dispozitive, exact ca la telefon, prin WiFi – fara a consuma din minute. Puteti contacta telefonic un alt posesor de smartphone sau de tableta, daca si acesta este conectat la internet.

You Might Also Like