Ia legatura cu puterea ta mai mare

A te iubi spiritual inseamna a ramane deschis pentru a invata cu puterea ta superioara. Puterea ta superioara poate fi sinele tau intelept sau o versiune mai veche si mai inteleapta a ta sau orice altceva este conceptul tau despre Dumnezeu sau orice altceva functioneaza pentru tine. Aceasta putere superioara este propria noastra sursa personala de dragoste, compasiune, confort, intelepciune, indrumare, pace, adevar si bucurie si este intotdeauna la dispozitia tuturor. Intrucat nu avem multe modele de rol pentru actiuni iubitoare, sursa noastra superioara devine modelul de rol si are raspunsuri pentru noi cu privire la ceea ce ne este iubitor.

Odata ce ai inteles ceea ce faci, asta provoaca un sentiment dureros, deschis catre puterea ta superioara, orice ar fi pentru tine. Intrebati-va „Ce mi-ar fi iubitor acum?”

De exemplu, o actiune iubitoare ar putea face ceva creativ, stand in natura, meditand, conectand cu un prieten pe Zoom sau Skype sau citind o carte buna. Sau s-ar putea sa vorbiti cu cineva si sa obtineti claritate cu privire la ceva care v-a deranjat.

Intentia de a invata despre a te iubi este ceea ce te deschide pentru a primi informatii vitale de la puterea ta superioara. Veti descoperi ca atunci cand doriti cu adevarat sa aflati despre ceea ce va este iubitor, ideile va vor aparea in minte. Raspunsurile s-ar putea sa nu apara imediat, dar daca ramaneti deschis, veti primi idei despre ceea ce v-ar fi iubitor.

You Might Also Like