Zbor

vise
Visez adesea noptile ca zbor. Ca imi propun sa ma ridic si totul devine mai usor. Pot merge ca un gand oriunde imi doresc si nu e greu deloc. Ma simt usoara ca un fulg si nu ating nimic in zborul meu. Pot atinge tot ce am pe langa mine sau pot la fel de bine sa ocolesc tot ce as putea lovi in zbor. Sunt ca o pasare, doar ca nu zbor mai sus de 2 metri de pamant. Daca merg cu cineva, de exemplu, vorbesc cu el si il ocolesc, il astept, ii dau tarcoale si totul mi se pare cat se poate de firesc, desi nu ating pamantul.
Sentimentul este extraordinar. Ca si cum totul ar fi mai usor, ca si cum as fi o pasare care poate atinge orice culmi si as putea obtine orice imi propun. Mai ales senzatia de libertate si de liniste este de nedescris. Visul acesta ma linisteste foarte mult si imi da mereu sperante ca nimic nu este imposibil.
Va doresc sa aveti cat mai des acelasi vis. Poate atunci veti intelege. Senzatia este atat de puternica, incat este imposibil sa nu fii impresionat si sa nu crezi ca exista alte lucruri mult mai frumoase de care nu avem habar…

You Might Also Like