Ingrijirea pielii nu se opreste la gat: Cum sa faci un dus sanatos pentru microbiome – I

In cercurile de ingrijire a pielii, avem tendinta de a vorbi despre bariera pielii si microbiom, in ceea ce priveste fata. Are sens, intrucat fata tinde sa atraga atentia in general asupra pielii. Si recent conversatia a inceput sa se extinda pe mainile noastre, intrucat toti petrecem din ce in ce mai mult timp pentru igienizarea si spalarea lor.

Desigur, pielea acopera intregul corp – si totusi, rareori acordam restului pielii noastre atentia pe care o merita. Cu exceptia dusului. Dusul este atunci cand va puteti conecta cu pielea de la gat in ​​jos intr-un mod fundamental. Dar iti faci cel mai „sanatos” dus? Si pe aceasta nota, cum arata chiar un dus mai potrivit pentru piele?

La ce ne referim prin a face un dus mai sanatos.
A lua un dus mai sanatos inseamna sa te gandesti la pielea corpului tau cu aceeasi grija cu care te gandesti la fata ta. Daca va ganditi la toate masurile de precautie pe care le-ati putea lua cu spalarea nocturna a fetei, aplicati-o pe intregul corp. Nu, asta nu inseamna ca trebuie sa adaugati inca sapte pasi in rutina de dus si, in multe cazuri, nu ar trebui; inseamna ca exista mai multe variabile in dus, pe care le-am putea trece cu vederea. Si acum, este timpul sa acorde atentie.

You Might Also Like