Cum va poate face rau dusul si ce sa faceti – I

Ia un moment sa te gandesti la dusul tau zilnic. In primul rand, este zilnic – sau mai mult sau mai putin? Care este temperatura apei? Cat de mult este? Va spalati intregul corp cu un sapun plictisitor? Ce fel de ingrediente sunt in acel sapun? Exfoliati in orice moment – si daca da, cat de des? Dupa dus, aplicati o lotiune sau crema?

Intr-adevar, o multime de variabile de luat in considerare. Si este ca fiecare dintre acesti pasi pot fi optimizati pentru a va sprijini mai bine bariera microbiomului si a pielii. Dar cheia este ca este microbiomul tau: iti cunosti mai bine nevoile si corpul decat oricine altcineva.

„Un lucru pe care imi place sa il lamuresc este acela ca este o decizie personala”, reaminteste Hamblin. „Exista sfaturi pe care le puteti oferi pentru a ajuta in procesul de luare a deciziilor, dar nu as spune nimanui cum sa abordam exact acest lucru. Cu toate acestea, daca doriti sa faceti modificari, este posibil sa va ganditi in afara cutiei. Si nu este nesanatos. si neigienic sa facem aceste lucruri mai putin sau diferit de ceea ce ni se spune in mod normal. „

You Might Also Like