Noul concurs organizat de Best Studios Bucuresti in colaborare cu Live Jasmin!

Locurile exotice au devenit ravnite de multi dintre noi, dar nu toti putem sa ajunge acolo deoarece banii sunt o piedica in calea acestor destinatii. Astfel, pentru a-ti indeplini visul de a vedea si simti nisipul, apa, briza, soare din destinatii precum Dubai, Maldive si Thailanda, Best Studios in parteneriat cu Jasmin iti vine in ajutor si iti pune aceste destinatii la picioare print-un concurs. Tot ce trebuie sa faci este sa devi model Best Studios in perioada 1 iulie – 31 decembrie 2018, iar sansa este a ta.

Din grija pentru voi, Jasmin pune la dispozitie 3 locuri paradisiace unde sa iti petreci vacanta.

Primul loc in care sa-ti petreci vacanta este mirificul Dubai. Jasmin ofera modelelor de la Best Studios vacanta in Dubai in valoare de 10.000$. Aceasta vacanta beneficiaza de un pachet all inclusive, business class fiind o vacanta de tip “VIP”. Dubaiul impresioneaza prin bogatie, opulenta, prin arhitectura cosmopolitata avangardista care or sa te uluiasca. Cele mai mari cladiri din lume, cel mai mare mall din lume, cel mai mare acvariu din lume, insule artificiale, gradina zoologica sub apa si multe altele te asteapta in aceasta vacanta la care unii doar viseaza.

Al doilea loc pe care Jasmin il are pentru castigatoare este Maldive. Vacanta in Maldive este in valoare de 7000$ plus 40% voucher de marire a incasarilor oferit de Jasmin pentru castigatoare ca vacanta sa fie una de neuitat. Insulele Maldive sunt adevarate pamanturi paradisiace. Apa din Insulele Maldive prezinta un turcoaz parca nepamantesc care ascunde corali si pesti ale caror forme si culori depasesc imaginatia. Palmieri, mancaruri bogate si exotice care iti gadila papile, hidroavioane, magazine, toate acest lucruri poarta numele unei vacante pe care tu o meriti.

Ultima destinatie pentru vacanta este Thailanda. Vacanta in Thailanda este pusa la dispozitie cu o valoare de 5000$ plus 30% voucher de marire a incasarilor de care te poti bucura. In Thailanda poti sa te bucuri de minunatiile naturii care te desprind de tot ce este pamantesc. Insule virgine, junga luxuriana, plaje calduroase cu nisip fin, apa cristalina scaldata in razele soarelui, mancare exotica plina de aroma si savoare care ti se topeste in gura, cuvinte care descriu in totalitate pamantul paradisiac thailandez si pe care tu le poti vedea si simti. Pentru vacanta in una dintre aceste locatii, banii nu or sa mai fie o problema pentru tine. Sa fii model Best Studios inseamna sa ai venituri colosale si sa te bucuri de confidentiale la maximum prin securitatea pe care calculatoarele Best Studios o au, astfel ca nici un computer cu IP de Romania nu are acces.

Cele trei vacante te asteapta la fel si cel mai mare studio din lume, Best Studios sa faci parte din echipa lui. In total, perioada de inscriere pentru concurs este de 6 luni, asa ca te invitam sa te inscrii chiar acum in el pentru a avea ceea ce meriti. Anuntarea castigatoarelor modelelor Best Studios o sa se faca pe data de 18 ianuarie 2019, asa ca intra in lumea Best Studios si poti sa fii printre acestea!

 

You Might Also Like