Anumite dispozitive electronice aduc in discutie multimirea umana la superlativ

google smartwatch

Fara doar si poate ca in viata de zi cu zi, mai ales in timpul saptamanii, omul de rand petrece foarte putin timp in propria sa locuinta, datorita volumului mare de lucru pe care il are la locul de munca.

Daca la locul de munca deseori poate si  mersul la toaleta devine indoielnic, uneori si  comunicarea cu cei dragi de acasa este pusa sub semnul intrebarii, lucruri la care trebuie sa luam atitudine cum se cuvine.

Daca in prima instanta o comunicare cu oamenii superiori ar fi solutia, in a doua instanta totul se rezuma la calitatea si proprietatile dispozitivelor portabile pe care le folosim.

Daca sunteti o persoana care are un job dinamic, sau dupa caz practicati diferite hobby-uri pe care puneti foarte mult accent in timpul liber, atunci o  descoperire de succes in tehnologia moderna care se rezuma la diferite ceasuri Bluetooth inteligente ar putea aduce in discutie si oferirea tuturor informatiilor necesare indiferent de domeniul acestora.

Stiai ca un ceas smartwatch te poate ajuta sa-ti vizualizezi propria agenda telefonica, mesageria, sau dupa caz te poate ajuta sa-ti monitorizezi ritmul cardiac sau pasii parcursi intr-o anumita zi?

Poate ca este de mirare, insa cel mai bun smartwatch vrea sa devina pentru omul de rand un dispozitiv indispensabil care sa fie plasat la mana acestuia, in vederea obtinerii tuturor acestor informatii intr-o maniera inedita,  absolut inovativa, pe care un telefon nu o poate obtine la dimensiuni reduse!

Stiai ca un ceas inteligent te poate ajuta si sa iti monitorizezi propriul somn?

Foarte multe facilitati saluta un astfel de dispozitiv inteligent pentru omul de rand, ajutandu-l pe acesta sa-si monitorizeze metabolismul si toate activitatile care implica atat miscarea cat si repausul la nivelul unei zile.

Mai mult decat atat, avand posibilitatea sa se conecteze la o retea Wi-FI, un ceas inteligent te va putea ajuta si sa iesi din bucluc, mai ales daca impreuna cu cei dragi ai ajuns intr-o destinatie care nu iti este cunoscuta.

Orice om se rataceste la un moment dat si deviaza de la traseul propus, iar un astfel de ceas cu ajutorul aplicatiilor sale dar si a pozitionarii prin GPS, te poate ajuta sa obtii ruta corecta de intoarcere, in cazul in care s-a produs o confuzie sau o eroare de perceptie.

Asadar pentru omul care cauta sa isi petreaca eficient timpul, dar sa nu piarda nici contactul cu realitatea sau mediul inconjurator, un ceas inteligent ar putea fi de altfel inceputul unei noi dimensiuni!

You Might Also Like