Produsele de beauty new entry | Se poarta naturaletea si in compozitie

Produsele de beauty new entry | Se poarta naturaletea si in compozitie

Produsele cosmetice anhidre nu au apă, prin urmare, bacteriile au o perioadă dificilă de creștere în ele. Acum, fiecare sistem are un defect; deoarece produsele anhidre au de obicei uleiuri, ele pot deveni rancide ca uleiul de gătit vechi. Puteți obține acest lucru prin simpla adăugare antioxidant, cum ar fi vitamina E, pentru a-i ajuta să nu se strice.

Totusi, doar pentru că bacteriile nu înfloresc în anhidru nu înseamnă că nu pot fi introduse în produs și rămân doar acolo, în viață. De exemplu, dacă aveți un scrub de corp anhidru de fiecare dată când puneți mâna (probabil mâna umedă) în borcan, adăugați mai multe bacterii de pe mâini. Cea mai bună soluție este să nu puneți degetele sau să puneți obiecte murdare folosite în containere.

Produsele anhidre se absorb mai ușor în piele datorita conținutului de lipide în ulei, pentru a ajunge la activități în care trebuie să meargă, în timp ce produsele de apă nu sunt la fel de eficiente.

Cremă de corp Costa Brazil

Această cremă corporală, recent lansată, este făcută cu un amestec bogat de uleiuri găsite în Amazon, cum ar fi semințele de kaya, cayay și tucuma. Dacă am adăuga apă, am dilua activitățile găsite în ingredientele noastre naturale și crema nu ar fi la fel de bogata, nu ar fi la fel de puternica, iar clienții nu ar vedea aceleași rezultate sau beneficii.

LOLI Beauty Plum Elixir

Un tonic premiat, acest produs complet face ca pielea ta și părul să strălucească. Este fabricat cu patru uleiuri din semințe organice, de calitate alimentară, inclusiv semințele de prune de nume. Nu numai că îl puteți folosi pentru aproape orice – luciu de buze, tratament pentru scalp, ulei de cuticule – dar funcționează chiar ca bază pentru celelalte produse ale LOLI.

Kate McLeod Daily Stone

Această loțiune corporală este fabricată doar cu opt ingrediente, dintre care trei sunt pentru miros: unt de cacao, ulei de migdale dulci, ulei de sâmburi de caise, ulei de avocado, ulei de nucă de cocos fracționat, trandafir, incens și neroli. Este modelat într-o formă de piatră, bine, care se topește pe contactul pielii. Este cu adevărat o experiență de hidratare unică.

Pinch of Color Color Velvet Matte Waterless Water Lip

Bogat pigmentat, cu o textură cushy – ce altceva ați putea dori de la un ruj? Este infuzat cu ulei de șold de trandafir, ulei de jojoba și unt de semințe de mango. Pe lângă faptul că este lipsit de apă, este lipsit de parabeni, ulei mineral și ftalați. Colecția vine în 10 nuanțe decedente.

Vapor Aura Multi Stick

„Am fost un formulator fără apă de aproape 20 de ani. Sunt fericit să văd că devine o tendință, deoarece este mai conștient de mediu și creează, de asemenea, o podă frumoasă, de la piele la cosmetică”, spune Kristine Keheley, cofondatoarea Vapor Beauty. În aceste produse pentru buze și obraz, există uleiuri de avocado organic pentru umiditate, aminoacizi pentru calmarea pielii și uleiuri esențiale pentru un parfum ușor. În plus, rambursarea culorilor este incredibilă.

You Might Also Like