3 pasi spre ingrijirea holistica a tenului – III

3 pasi spre ingrijirea holistica a tenului - III

2. Suplimente si nutritie.
Dupa cum observa Youn – si, bine, la fel ca noi – nutritia este baza pentru sanatatea si medicina generala. „As incepe cu o dieta curata: mancati fructe si legume si limitati cantitatea de alimente de tip procesat pe care le consumati”, spune el.

El foloseste chiar si suplimente ca parte a protocolului sau pentru clienti inainte si dupa proceduri specializate. „I-am pus pe un probiotic pentru a ajuta la microbiomul lor si i-am pus pe un multivitamin special care ajuta la sustinerea colagenului pielii lor ”, spune el. „Exista, de asemenea, date in literatura de cercetare dermatologica cu privire la anumite suplimente care ajuta la sustinerea sistemului nostru imunitar si a proceselor de vindecare. * L-arginina este un tip de aminoacid care s-a dovedit a face acest lucru; Le-am pus si pe glutamina si pe alti aminoacizi esentiali. * Dupa aceea, le-am pus pe ulei de peste, bromelaina si arnica si aceasta este o modalitate de a ajuta datorita proprietatilor lor antiinflamatorii. ”*

3. Tratamente de ingrijire a pielii de calitate profesionala.
Va amintiti cum ar trebui privita operatia ca o ultima solutie? Ei bine, exista o multime de alte tratamente pentru care puteti opta, care nu sunt chirurgicale. Tratamentele de calitate profesionala au parcurs un drum lung si pot fi alternative mai sigure, daca va aflati intr-un loc in care simtiti ca doriti o interventie profesionala.

„Trecand la nivelul urmator, exista anumite tratamente care cred ca sunt foarte sigure si care pot avea un impact urias asupra modului in care oamenii se simt despre ei insisi”, spune el.

You Might Also Like