Trecerea anilor

trecerea anilor
Simt cum trecerea anilor peste mine mă obligă să fac lucrurile cu mai multă responsabilitate și maturitate. Mă deranjează faptul că trebuie să fac lucruri numai pentru că la o anumită vârstă așa e normal… așa face toată lumea.
Numai că ”normalitatea mea” nu corespunde cu standardele celorlalți… Eu nu vreau să fac anumite lucruri doar că așa au făcut și alții… Cine stabilește ordinea lucrurilor în viață? De ce nu am dreptul să fac lucrurile cum consider eu și când cred EU că ar trebui făcute?
Sunt lucruri pe care aș vrea să le mai amân… sau să le fac în ritmul meu…
Nu-mi doresc să treacă anii, iar eu să fiu obligată să fac lucrurile într-o anumită ordine… De fapt am avut mereu o problemă cu… anii. Dacă era să aleg, mi-ar fi plăcut să rămân copil mult… mult mai mult timp.
Dar… m-am trezit în noul an cu vechile probleme, responsabilităţi și obligaţii… Aceiași oameni în jurul meu, cu aceleași obiceiuri… replici expirate și gesturi egoiste… oameni cu un comportament repetitiv, care mă judecă și etichetează prin experiențele lor de viață, sau modul lor îngust de gândire…

You Might Also Like