Tot ceea ce trebuie sa stiti despre terenurile de minifotbal

calitati gazon artificial

Practicarea sportului rege in cele mai bune conditii posibile a devenit din ce in ce mai accesibila datorita terenurilor sintetice. Fie ca vorbim despre echipe profesioniste, sau scoli de fotbal, ori de amatori care practica fotbalul in timpul liber, calitatile de necontestat ale gazonului artificial fac din fotbal un sport care se practica pe maidan, intr-unul care se poate practica organizat, neexistand diferente semnificative din punct de vedere al conditiilor de joc, indiferent de statutul participantilor.

Sports Time are in prezent un portofoliu generos de lucrari executate la cererea clientilor, fie ca acestia au fost persoane fizice sau juridice. Ne-am adaptat intotdeauna la cerintele acestora, propunandu-le de fiecare data cele mai bune solutii.

Nu de mult timp, un nou sport, derivat din fotbalul mare a aparut si capata an de an din ce in ce ma multi adepti. Vorbim de minifotbal, sport ce se practica tot in aer liber, spre deosebire de futsal, dar al carui teren pe care jocul are loc este de dimensiuni mult mai reduse decat terenul normal.

Dimensiunile unui teren de miniftobal se situeaza undeva la 40 x 20 de m, terenul putand a fi ajustat in functie de suprafata disponibila. Minifotbalul se joaca in doua echipe compuse din 5+1 sau 6+1 membri, in functie de numarul de jucatori dispinibil sau de protocolul de desfasurare a competitiei respective.

In urma lucrarilor de amenajare a terenului de fotbal, putem recomanda tipul de gazon sintetic de 50 mm, monofilament duo color, imprejmuit cu gard si plasa de sarma.
Spre deosebire de terenul din beton, aceasta suprafata ofera jucatorilor un confort sporit, protejandu-i de eventualele accidentari survenite din contactul cu suprafata de joc.

Terenul de minifotbal este ideal ca si facilitate pentru o pensiune sau un hotel, pentru un liceu, sau pentru persoanele fizice care dispun de suprafata necesara unei astfel de amenajari.

You Might Also Like