Ce sa fac in legatura cu imbatranirea buzelor – III

Daca culoarea buzelor care se estompeaza te preocupa, poti face multe pentru a mentine culoarea buzelor vibrante cat mai mult posibil:

1. Mai intai, mentineti nivelurile de colagen la egalitate.
In timp ce pierderea de colagen are loc in mod natural pe masura ce imbatranesti, cu siguranta poti ajuta la intarzierea declinului timpuriu. Cercetarea indica suplimentele de colagen , care functioneaza prin sustinerea fibroblastelor celulelor (alias, partile celulelor care creeaza de fapt colagen si elastina). De fapt, studiile au aratat ca aceste peptide de colagen sunt capabile sa sustina elasticitatea pielii, hidratarea si densitatea colagenului dermic . * Si asa cum am mentionat mai sus, buzele hidratate si pline arata vibrante.

Si pentru a va asigura ca nu accelerati din greseala procesul de estompare a pigmentului, faceti ce puteti face pentru a proteja zona buzelor – adica opriti fumatul daca sunteti si protejati-va de daune UV. „Protejarea buzelor de soare este la fel de importanta ca protejarea fetei” , a spus anterior Shabna Jones, PA-C , asistenta medicala estetica, mbg despre subtierea buzelor . „Cautati produse care au un efect de protectie solara fizica [dioxid de titan si oxid de zinc ]. Unele contin si alte active hidratante, cum ar fi acidul hialuronic, pentru hidratarea si netezirea buzelor.”

You Might Also Like