In echipa VERSUS independent: Despre copii si comportamentele lor

In echipa VERSUS independent Despre copii si comportamentele lor

Și în timp ce sporturile de echipă sunt cunoscute pentru încurajarea socializării și capacitatea de a lucra cu alții, sporturile alternative tind să hrănească partea unui copil care este independent și creativ. Există un anumit tip de persoană care nu dorește acel acord regimentat, practici, reguli și toate astea. Și cu aceste activități, nu există reguli. Da, mai tarziu, pe masura ce imbatranesti, te poți implica în competiții, dar la început, este vorba doar despre libertate.

Desigur, înțelegem că există un motiv practic pentru care mulți părinți opteaza pentru sporturile de echipă organizate: există deja infrastructură. Se presupune a fi un spațiu sigur, cu un adult care urmărește copiii și sistemul. Tu, ca părinte, nu trebuie să fii îngrijorat în fiecare secundă când copilul tău practica acel sport, deoarece există o structură de protecție. Acest lucru nu există la fel de ușor pentru sporturi alternative, în parte, deoarece natura trebuie să fie fără structură. Acesta este locul în care părinții și copiii vor avea nevoie doar pentru a se simți mai confortabil cu ideea jocului independent. Din păcate, acest lucru nu mai există. În prezent, lăsați copiii să își dea seama ce vor să facă singuri. Promovarea acestei independențe, în mod ironic, ar putea avea nevoie de ceva mai multă muncă. Trebuie să spargi aceste bariere de primul nivel și să spui: “nu este mare lucru să încerci lucruri noi; nu este mare lucru să fii pe cont propriu”.

De menționat: este posibil să se creeze o structură în jurul acestor activități, deci există o plasă de siguranță și socializare, fără a pierde calitățile care le fac atât de atractive. În esență, puteți înființa un club în orașul dvs., dacă nu are unul deja, și puteți configura excursii de grup și excursii pentru copii de toate vârstele. Va puteti propune mai mult să îi scoateti pe copiii mici să exploreze și să se joace, fara a considera toate acestea un„ sport „.

S-ar putea să existe opțiuni mai evidente pentru sporturile de echipă, dar există și alte resurse disponibile. Mai jos sunt câteva pentru a verifica, ca un punct de start. Este important să fie activ, cu o atitudine deschisă la cat mai multe facilitați cât mai multe oportunități.

Resurse alternative de sport: ciclism, patinaj, arte martiale etc.

You Might Also Like