Cum sa va pstrati buzele vibrante pentru mult timp – IV

2. Mentine-ti muschiul hidratat.
Spune ca buzele Garshick, hidratate si fericite par mai vibrante – cu atat mai multe motive pentru a-ti salva buzele crude, crapate chiar acum. Asigurati-va ca va hidratati corect, mai ales in timpul iernii, prin stratificarea produselor pentru buze : Aplicati mai intai un hidratant pe baza de apa, acoperit cu un balsam sau ulei ocluziv.

De asemenea, poate doriti sa luati o masca de buze , daca doriti; amintire prietenoasa ca pielea este mai permeabila noaptea , astfel incat aplicarea unei masti ambalate cu substante nutritive va poate ajuta sa va treziti pe buzele netede ale bebelusului.

3. Foloseste machiajul in avantajul tau.
La sfarsitul zilei, nu puteti intarzia pierderea de colagen pentru totdeauna. Cu timpul, buzele tale pot parea mai putin roz decat atunci cand erai tanar – este natural si OK!

Cu toate acestea, daca te deranjeaza, poti oricand sa-ti faci o buza indrazneata, rosie sau sa gasesti balsamul tau preferat „ buza mea, dar mai buna ” in nuanta exacta (sau, mai degraba, nuanta cu aspect tanar pe care o urmaresti) pentru a adauga ceva coloreaza inapoi la muschiul tau. Optiunile curate sunt, de obicei, incarcate si cu ingrediente hidratante, asa ca va inghesuiti efectiv in acelasi timp – ceea ce, am mentionat mai sus, va poate ajuta buzele sa arate mai pline si mai vibrante.

You Might Also Like