Vrei sa stii care sunt motivele pentru care ar trebui sa cumperi haine dintr-un depozit second hand?

hainute

Hainele second hand nu mai sunt un subiect tabu in tara noastra. Romanii au descoperit care sunt avantajele oferite de articolele de imbracaminte reciclate. Numeroase sunt vedetele care au recunoascut ca reusesc sa arate impecabil pentru ca viziteaza frecvent un depozit de haine second hand. Printre celebritatile autohtone care au recunoscut ca achizitioneaza frecvent haine sh se numara Adela Popescu, Cosmina Pasarin, Lili Sandu, Oana Lis, Adelina Pestritu si chiar excentrica Bianca Dragusanu.

Aceste au declarat pentru anumite publicatii ca, frecventand un depozit haine second hand, reusesc sa creeze tinute originale cu bani putini, si sa arate spectaculos indiferent de ocazie ori eveniment.

O varianta economica si prietenoasa cu mediul inconjurator!

Hainele comercializate in depozitele specializate sunt o varianta ieftina de imbogatire si transformare a garderobei. Acestea sunt supuse unor procese de sortare si dezinfectare inainte de a intra pe rafturile unui depozit de haine sh, deci sunt sigure pentru toti clientii.

depozit second hand de incredereUtilizand aceasta metoda puteti achizitiona creatii ce poarta semnatura unor designeri celebrii, pe care in mod normal nu vi le permiteti, dar pe care le doriti cu ardoare! Numeroase rochii, fuste, esarfe sau camasi de petrecere achizitionate in astfel de depozite sunt mai calitative fata de cele noi pe care le regasiti in magazine.

Pentru ca aceasta metoda de utilizare si reutilizare a hainelor este una care aduce beneficii mediului inconjurator, articolele vestimentare sh au capatat numerosi adepti in randul ecologistilor si a celor preocupati cu industrializarea excesiva a planetei.

Haine second hand sau noi provenite din China?

Aceasta este, practic, o mare dilema a cumparatorilor romani, care descopera in fiecare zi ca piata este bombardata de produse chinezesti de calitate slaba, care nu dureaza in timp, capata aspect de vechi dupa doar cateva purtari si au in componenta substante care pot afecta starea de sanatate. Chiar si in magazinele celebre, cu firma de renume se pot gasi articole vestimentare din colectii vechi, depasite sau cu eticheta „made in China”, care par ca pot pune sanatatea in pericol.

Articolele vestimentare comercializate in orice depozit haine second hand online, sau din cartier, provin din tarile mari din Europa de Vest, unde chinezismele sunt aproape inexistente. Deci aveti garantia ca produsele achizitonate sunt de buna calitate, durabile si nu au in componenta decat tesaturile inscrise pe etichete. Odata achizitionate stiti cum sa le curatati si sa le ingrijiti inainte de prima purtate, deci sunt mai sigure fata de cele noi.

You Might Also Like