Ce sa faci (si sa nu faci) pana pe 21 februarie – Mercur retrograd – II

Cand stim ca un Mercur retrograd este in curs de desfasurare, il putem profita ca o oportunitate de a exercita rabdare, de a verifica totul (parole, fisiere, e-mailuri etc.) si de a ne reevalua si revizui viata pe masura ce lucrurile „merg inapoi” in jurul nostru.

Nu este momentul sa ne grabim sa luam decizii importante. Dupa cum gemenii i-au explicat anterior lui mbg, „Mintea noastra are nevoie de odihna si relaxare. Ne miscam la viteze fulgeratoare in aceste zile, iar Mercur retrograd este un moment excelent pentru a incetini, a analiza ceea ce ati facut, a respira ajungeti la e-mailuri, ramaneti flexibili si reflectati la modul in care ati comunicat. ”

Linia de jos.
Retrogradele cu mercur sunt intotdeauna putin dezordonate – dar odata cu ciocnirea tensionata a lui Marte si Uranus in Taur, cu Mercur, Venus, Jupiter, Saturn si Soarele in Varsator, acest retrograd special al lui Mercur poate aduce viziuni opuse puternice pe masura ce vechile si cele noi vin la o ciocnire. Ramaneti in adevarul vostru , verificati din nou acele documente importante si tineti-va capul sus pana ajungem la 21 februarie, cand Mercur va fi din nou direct.

You Might Also Like