Un fier de calcat profesionist de la producatori recunosuti face diferenta asupra calitatii hainelor noastre

fier de calcat

Cine poate scoate in evidenta fizicul unei persoane mai bine decat o haina moderna si eleganta?

Exista diferite moduri prin care o persoana se poate remarca, insa de departe una din principalele atuuri se raporteaza la criteriul vestimentar, acolo unde majoritatea tindem sa vrem sa iesim in evidenta pe cat posibil.

Insa, in spatele acestor detalii stau accesoriile, care daca nu sunt pregatite si competente sa faca fata oricaror tesaturi intr-un timp scurt, stralucirea hainelor noastre nu ar putea exista.

Astfel, orientarea spre electrocasnice competente si cu functii curajoase ar trebui sa ne determine sa facem cele mai bune alegeri, iar in aceasta perioada a anului, producatorii ofera diverse promotii la produse de top. Un fier de calcat Tefal, Beko, Philips sau oricare alt brand similar poate fi o solutie.

Insa sunt atat de multe incat uneori suntem bulversati. Care ar fi variantele economice si de clasa superioara care sa fie ideale pentru orice casa moderna, care tine la aspectul tesaturilor?

Mai jos, incercam sa va recomandam cateva variante care merita luate in seama, iar in timp se vor dovedi a fi un real castig pentru toate locuintele cu oameni care tin la reputatia lor.

Fier de calcat Philips EasySpeed Plus GC2042/40

V-ati gandit ca la doar 108 lei, redus cu peste 40% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online, acest fier de calcat este garantia lucrului bine facut intr-un timp scurt?

Datorita unui debit mare de aburi de pana la 35g/min acest fier de calcat ne asigura ca poate indeparta orice fel de cute de pe orice tip de haine.

Mai mult, dispune si de o functie verticala de distribuire a aburului, astfel incat sa putem opera chiar si pe haine care stau pe un suport.

Talpa ceramica ne permite o alunecare si un control perfect pe orice tip de tesatura, iar functiile sale speciale ne asigura ca nu vom avea nici o urma pe haine, respectiv ca fierul de calcat poate fi intretinut cu usurinta, fara sa existe riscul depunerilor de calcar.

Fier de calcat Beko SIM4123T

Acest fier de calcat este dovada simtului practic si a flexibilitatii.

Jetul de abur poate ajunge la cantitatea de 150g/min, lucru ce ar permite operarea chiar si pe zone greu accesibile.

Mai mult, dispune de un sistem complex de curatare si intretinere, astfel incat sa reziste la cotele cele mai ridicate timp indelungat.

Sistemul de protectie anti-picurare ne asigura ca nu vor exista pete pe hainele noastre nici macar accidental.

La doar 130 lei, acest fier de calcat cu un design placut,  doreste sa fie prietenul caselor cu oameni pretentiosi.

 

 

You Might Also Like