Ce este Alpha Arbutin si cum va afecteaza pielea? Expertii explica – I

Ce este Alpha Arbutin si cum va afecteaza pielea

Sa fim sinceri, industria ingrijirii pielii se refera la ingrediente pline de viata . (In bine sau in rau.) Ei bine, acest ingredient nou pentru mine mi-a atras atentia deoarece alungarea petelor intunecate si hiperpigmentarea este numarul unu pe lista mea de prioritati. Deci, odata ce am aflat despre acest concept, alfa arbutin, am stiut ca trebuie sa adaug acest lucru arsenalului meu de frumusete. Am apelat la doi experti, un chimist cosmetic si dermatolog, pentru a obtine toate informatiile despre alpha arbutin, inclusiv ce este si cum sa il gasiti pentru ca este raspunsul la nuanta pielii mai stralucitoare si mai uniforma la care visezi de ani de zile.

Ce este alfa arbutin?
Potrivit chimistului cosmetic Kelly Dobos, arbutina este o substanta chimica naturala care se gaseste in unele extracte botanice cum ar fi ursul, merisorul si para japoneza. Si in cazul in care va intrebati, multi folosesc termenii alfa arbutin si arbutin in mod interschimbabil si asta pentru ca alfa arbutin este pur si simplu o varianta a substantei chimice originale.

„Exista doi izomeri ai arbutinei, formele alfa si beta”, spune Dobos. „Ele difera prin structura si proprietati.” Ea afirma, de asemenea, ca alfa arbutina este de aproximativ 10 ori mai eficienta decat beta arbutina atunci cand vine vorba despre efectele de stralucire a pielii, motiv pentru care atat de multi apeleaza la acest ingredient puternic atunci cand vine vorba de imbunatatirea pielii.

You Might Also Like