Care sunt cele mai bune alternative de a ne efectua igiena orala?

periuta de dinti electrica

Vine acel moment cand ne intrebam care este cheia succesului pentru a avea o dantura de invidiat si lipsita de imperfectiuni.

Daca majoritatea publicului larg se rezuma la cumpararea unei simple periute cu utilizare manuala, acest lucru nu reprezinta ineaparat si cheia succesului pe termen lung, ci  doar o varianta mai putin costisitoare!
Urmarind ultimele rapoarte ale medicilor stomatologi din toata lumea, se pune problema inlocuirii periutelor de dinti conventionale cu cele electrice, deoarece acestea aduc in discutie numeroase avantaje pe care variantele normale nu le pot acoperi!

De pilda, diferite periute recomandate de medici vor lupta cu succes impotriva placilor bacteriene si deci avem sansa sa ne pastram dantura frumoasa si fara obturatii timp indelungat.

Mai mult, folosirea lor aduce de la sine o usurinta si diminuarea efortului fizic pe care il faceam atunci cand foloseam o periuta de dinti conventionala.

Mai mult decat atat, daca aruncam un ochi pe o gama de periute de dinti electrice putem observa ca in pachetul lor vin si niste rezerve, care sa ofere longevitate produsului ales, si, totodata, sa avem o dantura ca in reviste.

Insa cand vine vorba de selectia finala, o caracteristica face diferenta cu desavarsire, iar aceea este felul acumulatorului care poate fi gasit de doua feluri: pe deoparte cu baterii alcaline, care aduce in discutie schimbarea periodica, deci o suma de bani cheltuita in plus, sau pe baza de acumulator reincarcabil,  acolo unde va exista un suport care se poate conecta la o sursa de curent.

In aceasta perioada, care prevesteste sezonul estival, exista numeroase reduceri la periute electrice cu acumulator, care sunt de bun augur, atat in familiile in care se afla numai adulti, cat si in cele in care exista copii.

Dupa cum bine stim exista o predispozitie mare ca un copil sa faca carii inca de la varsta frageda deoarece are tendinta sa consume multe dulciuri, lucru care afecteaza direct dentitia de lapte, iar pentru acestia producatorii pun la dispozitie modele care implica un design viu, uneori chiar si cu supereroi!

Insa cand vine vorba de adulti si constientizarea asupra procesului de igiena orala trebuie sa stim care sunt periutele care se afla la oferta si care sunt remarcate prin performantele lor.

Una din cele mai bune periute care are un raport calitate-pret corect si contine baterii reincarcabile este de departe Braun Oral-B D20, care valoreaza doar 249,99 lei, pret care te ajuta si sa faci o economie substantiala de bani asa ca profita acum!

You Might Also Like