Aparatul de tuns alternativa ideala de stilizare pentru barbatii moderni

philips do it yourself

Daca vrem sa aducem in discutie profesionalismul si eficienta chiar la nivelul locuintei noastre atunci cu siguranta trebuie sa ne indreptam atentia spre un aparat pentru tuns capabil sa ne ofere cele mai bune performante cand vine vorba de a ne definitiva look-ul de sezon.

Ne aflam in debutul sezonului estival, iar acest lucru atrage de la sine in randul masculin si dorinta de acaparare sau de impresionare a universului feminin dar si a celui social, drept pentru care trebuie sa acordam o atentie specifica asupra anumitor caracteristici cand vine vorba de alegerea unui aparat de tuns parul practic si eficient.

Nu avem cum sa nu ne raportam la flexibilitate, iar aici aducem in discutie tipologia aparatului de tuns.

Ele  pot fi gasite pe piata de electrocasnice fie cu fir, fie de tip wireless, iar acest lucru ar trebui sa ne dea de gandit si asupra autonomiei.

Insa, daca ne aflam in locuinta noastra si efectuam operatiuni de indepartare a parului si stilizare a sa periodica, cu siguranta ve-ti opta pentru modelele cu wireless, care vin la pachet cu un dispozitiv de incarcare care sa propuna o autonomie de pana la 1-2 ore.

Un alt aspect care desigur conteaza in preferintele masculine aduce in discutie accesoriile, iar acestea sunt desigur lamele de taiere si pieptenii distantieri.

Cand ne raportam la efectuarea unor frizururi ceva mai sofisticate, atunci in randul pieptinilor distantieri este nevoie sa existe diversitate asupra marimilor, lucru direct proportional cu performantele obtinute in materie de look.

Orienteaza-ti atentia spre un aparat care contine piepteni cu dimensiuni ajustabile  intre 5 si 30 mm, functie de lungimea parului tau si specificul acestuia.

Un alt capitol care desigur conteaza in economia achizitionarii unui aparat de tuns modern este desigur tipologia lamelor.

Aceasta trebuie sa propuna de la sine un material rezistent, iar specialistii ne indeamna sa avem in vedere orientarea spre prototipuri care au in dotare lame create din otel inoxidabil cu capacitati de auto-ascutire, pentru a aduce in discutie longevitatea produsului.

Cea mai buna masina de tuns poate fi in acest moment doar a noastra, iar bazandu-ne pe caracteristicile de mai sus, dar si pe cele ce au la baza lubrifierea sau curatarea, putem achizitiona produsul mult dorit capabil sa ne efectueze cele mai comode si moderne frizuri.

Barbatii moderni sustin ca un model precum Philips Do-It-Yourself tinde sa fie cea mai practica varianta de a-si intretine podoaba capilara fara o intrebuintare iesita din comun.

You Might Also Like