Ce alte ingrediente functioneaza bine cu alfa arbutin? – III

Ce alte ingrediente functioneaza bine cu alfa arbutin

Deoarece obiectivul dvs. este de a reduce petele intunecate si hiperpigmentarea, Dobos recomanda asocierea alpha arbutin cu alte ingrediente care imbunatatesc, de asemenea, tonusul pielii pentru cele mai bune rezultate. „Combinarea cu AHA si BHA usoare poate contribui in continuare la reducerea aspectului de pigmentare in straturile de suprafata ale pielii”, spune Dobos. Eficacitatea sporita a fost, de asemenea, raportata atunci cand este combinata cu alte substante active de iluminare a pielii, cum ar fi niacinamida si acidul kojic.

Si ca intotdeauna si fara surpriza, veti dori sa asociati acest ingredient (si toate celelalte produse de ingrijire a pielii) cu aplicarea zilnica a unei protectii solare cu spectru larg. Nu numai ca expunerea la soare poate agrava petele intunecate si poate provoca formarea de noi pete, dar va ajuta la protejarea rezultatelor pe care le puteti vedea atunci cand utilizati alfa arbutin.

De unde sa cumparati produse alfa arbutin?
Vestea buna este ca puteti gasi produse alfa arbutin aproape oriunde gasiti produse de ingrijire a pielii de calitate. Si, din fericire, exista o varietate de produse la preturi foarte rezonabile. Facand acest stralucitor foarte economic, comparativ cu alte cateva produse corectoare pentru pete intunecate.

Dar, inainte de a cumpara, este intotdeauna cel mai bine sa va consultati cu dermatologul dvs. pentru a va asigura ca acest ingredient este potrivit pentru dvs. si pentru problemele dvs. de piele.

Concluzie
Alfa arbutina este raspunsul la reducerea aparitiei hiperpigmentarii si a petelor intunecate. Este, in general, minunat pentru toate tipurile de piele, dar ar trebui evitat daca sunteti o fie care fie este insarcinqata fie care alapteaza. Sa spunem doar ca nu am fi surprinsi daca alpha arbutin incepe sa apara pe toate rafturile de frumusete in viitorul apropiat. Da, este atat de bune.

You Might Also Like