Ingrijirea pielii intr-o maniera holostica – I

Ingrijirea pielii intr-o maniera holostica - I

Cand apare subiectul chirurgiei plastice, cred ca nu va ganditi imediat la medicina alternativa sau la vindecarea holistica. Pare destul de incongruente intre ele, nu? Ei bine, in cel mai recent episod din Clean Beauty School , am vorbit cu „chirurgul plastic holistic din America” Anthony Youn, MD , chirurg plastic certificat de consiliu, care a elaborat o practica care se concentreaza in jurul masurilor proactive impotriva imbatranirii pielii, ingrijirii holistice a corpului si o abordare a tratamentelor.
Dar … ce inseamna asta in practica? Ei bine, conform lui Youn, este vorba de educarea oamenilor despre toti pasii profilactici pe care ii pot face pentru a evita sa fie nevoiti sa treaca sub cutit. Pare ciudat faptul ca un chirurg plastic vrea sa-i invete pe oameni cum pot evita chirurgia plastica? Poate, dar pentru Youn, spune ca totul este despre frumusete care incepe din interior.

„Chirurgia plastica holistica este ideea ca, in chirurgia plastica, privesti corpul ca pe o imagine intreaga – si vrei sa incepi cu elementele de baza. Iar elementele de baza nu sunt Botox sau lifting facial sau implanturi mamare. Elementele de baza sunt stilul de viata, nutritia, exercitiile fizice si reducerea toxinelor de mediu la care sunteti expus ”, spune el. „Chiar ma uit la interventia chirurgicala ca pe o optiune valida, dar o optiune pe care trebuie sa o luam in considerare ca ultima solutie” Avand in vedere acest lucru, iata primele trei masuri preventive de ingrijire a pielii Youn:

You Might Also Like